Snemand, gæster og weekend

Det har været en uge fuld af sjov, og nu trænger jeg bare super meget til weekend – heldigt, for det er lørdag. Var ude med Pedrsn i går, og var vel hjemme ved to tiden. Jeg vågnede til blå klar himmel. Åh så dejligt.

Jeg har lige været nede i Emmerys og købe et rugbrød – jeg får nemlig gæster. Min mor og hendes jæger ven, kommer ind og ser lejligheden. De har en masse godter med, og jeg får også hængt lamper op (udover at skaffe kød på bordet, er han nemlig også elektriker ferm).
Jeg glæææder mig. Jeg har godtnok vist lejligheden frem til mange veninder nu, men det ér da noget særligt at mor skal se den.
På bordet (det tunge I ved nok, som jeg selv I ved nok) står en buket fuldt udspringne og duftende påskeliljer.

I onsdags var der jo sne i byen, og jeg kunne ikke lade være med at lave en snemand på arbejde. Vi har en super dejlig terasse.
Gulerødder var der ingen af, men jeg fandt da en magic-marker – og den var orange!
Cheferne stod med næserne mod ruden, og synes nok jeg var en blanding af skrubskør og sød i mine våde luffer og hue og et stort barnligt smil på læben 😉

snemand

Nu vil jeg drikke mig en kop kaffe. Jeg får gæster om mindre end en halv time. Jeg er sikker på vi får en hyggelig eftermiddag.

6 comments
  1. Ditte – tak, ja den nåede desværre ikke at få et navn før den smeltede.

    Mor – SÅ hyggeligt, ja I må komme snart igen.

    pedrsn – hø hø hø 😀

  2. Nååååhr! 😀 Er lidt træt af, at mit indre barn har valgt at være absent under alle de her snedage.. Vil jo gerne lege ude i sneen.. Lave snemand.. Få brugt den der rumpe-fræser.. Men nja, ved sgu ikke hvad er gået galt.. Tror jeg manglede nogen der ville lege med..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om