Lazy Lørdag

Ikke meget søvn jeg fik. 5 timer. Det er ca. hvad jeg har fået hver nat de seneste tre-fire døgn – og jeg fungerer dårligt hvis jeg ikke har fået minimum 8 timer.
I dag blev jeg vækket af hysterisk bimlen nede fra Eliaskirken. For fanden da, ku vi ikke aftale at det kun var om søndagen de måtte ta det tunge skyts frem??

Nå, men stod op og fodrede katten. Det med at gemme pillen i en lille klat smør/leverpostej (fræk blanding) fungerer godt.
Udenfor var fuglene som ellers pippede på livet løs klokken 5 i nat, forsvundet. Ærlig talt så gad jeg heller ikke pippe på et hustag, når himlen har samme farve som beton.

Derefter tog jeg mig for alvor, og lavede pilates for første gang i over en uge. Hårdt men godt…..og sluttede af med en smoothie med alle de gode ting i.
Nu pudser jeg glorien med en kop kaffe og drømme om en forårstur til Paris. Ku godt se det for mig. Mig i ballerina sko og nyfarvet hår – mod brosten og gamle bygninger. Oui oui.

Om lidt vil jeg enten støvsuge eller hive guitaren frem. Fandt ud af i går, at fede barnehænder pludselig godt gider spille barré. Det skal undersøges nærmere.
Får i øvrigt også skrevet en del for tiden. Så rart. Så skal jeg måske også snart ta’ mig sammen og få gjort noget mere ved karrieren. Det kommer, det kommer. Men ikke af sig selv.

4 comments
  1. Du kan klage til kommunen over kirkens bimlen. Det lykkedes min kæreste at få en kirke til at være stille for nogle år siden efter at have klaget og fået flere i området til at klage.

  2. Hmm Mona. Jeg har nu ikke lyst til at klage. Der skal være plads til den slags i gadebilledet. Så kan jeg istedet brokke mig lidt på bloggen når det går ud over min skønhedssøvn 🙂

  3. Hehe.
    Det var også bare hvis og hvis. 🙂
    Jeg var ikke klar over det før han fortalte om det…og tænker at ikke særlig mange er klar over det.
    Jeg undrede mig egentlig også over hans klage – han er normalt et “large” menneske, men åbenbart har skønhedssøvnen været vigtigere i dette tilfælde 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere