Lørdag

Om en times tid kommer Pedrsn. Indtil da vil jeg gøre alt for ikke at tænke på hvor meget jeg trænger til kaffe…..på den anden side skader en kop eller to, inden hun kommer vel ikke? Det er mere mængden af hvor meget der kommer ned i maven inden dagen er omme….

Jeg skal et smut på posthuset, der er kommet tøj til mig fra H&M, der på nettet havde udsalg. Ballerinaer til 50 kr og strømpebukser til en tier. Jamen jamen. Og det bedste er at det først skal betales om en måned.

Og så har jeg samlet mig to poser flasker. Måske en idé at gå ned med dem, inden der er så mange at jeg ikke kan slæbe dem ned alene. Godt klaret alligevel, har boet her i 5-6 uger, og har allerede hamstret to poser vinflasker….

Senere på dagen kommer kusinen. Hun skal slappe af, hygge, snakke og spise noget mad med mig. Dejligt.

Jeg drømte i nat om 3 af de mænd der har været i mit liv indenfor de seneste 5 mnd…… for fanden. Nok at jeg tænker på dem konstant (på gode, dårlige og opgivende måder), men jeg kan ikke helt overskue mine drømme også…..ud med dem – medmindre de bærer på den forgyldte sandhed.

God lørdag derude!

5 comments
  1. FF – nu er de ude af lejlighed og sind – flaskerne. Det var dejligt. Og hey, jeg fik hele 34 kroner !!!….

    Sifka – Tak, og det vil jeg gøre 🙂

    Morfar – jo jo, Steno har døgnåbent !!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere