Mit hjerte

Af og til kan det komme bag på mig, hvor meget omsorg jeg kan vise, når nu jeg endnu ikke er mor (udover Kattens). I dag har jeg for eksempel siddet og hørt på min dejlige kusines historier fra det virkelige liv. Det er ikke let at være teenager. Hun fortalte fra det øjeblik jeg hentede hende ved Hovedbanen, og helt indtil nu. Vi har gået tur rundt om søerne, mens hun har snakket. Vi har spist laksetærte, spillet sange på guitaren og snakket endnu mere.
Jeg redte sofaen op, og hun ligger nu i den ene ende, sammen med katten. Jeg spillede et par godnatsange, og inden den sidste var færdig var hun faldet i søvn.

Nu sover hun sødt, og jeg vil læse et par kapitler i min bog. I morgen skal hun op med et tog klokken 9, så jeg skal ikke være oppe for længe. Hun skal sendes godt afsted, med en smoothie fuld af overskud.

Det dér omsorgsgen er en sjov størrelse, jeg er glad for at jeg besidder det.
Godnat

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om