Saint Patricks Day - CopenhagenDaily
0 In mig

Saint Patricks Day

Well…..jeg er ikke irer, selvom jeg med min torskefilet farvede hud, røde hår og blå øjne af og til blir spurgt, men derfor kan man jo godt ta’ grønt på i dag. Så det gjorde jeg. Altså, da jeg stod op….for satan….vækkeuret ringede ikke, så vågnede totalt frisk klokken lidt over ti. Gik i panik, og skrev til chef at jeg havde sovet for længe.

Ankom kontoret klokken 11, i stærkt græsgrøn strik, og har brugt det meste af dagen på at være bagud. Klokken 18 forlod jeg kontoret, og nu sidder jeg så og kan slet ikke forstå at det er sen aften.

Jeg har købt noget cider, og vil nu se en tøsefilm. Tror det blir The Women – så kan det vist næppe blive mere lyserødt.
Får sjove sms’er fra kyssefyren – helt ok, og meget hyggeligt. Fnis, det er vist forår.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply