Støttekrykke - CopenhagenDaily
5 In mig

Støttekrykke

Det er vel måske hvad solen er for mig disse dage. Humøret er ikke i top, der er lidt rotter på loftet og de tar’ sig et par ture i den karrusel der står lige midt imellem mine ører…

Men afsted på arbejde, afsted fra arbejde, i sol og blå himmel. Det ér til at blive i bedre humør af. I dag gjorde jeg lidt ekstra ud af mig selv, med rødt på kinderne og blomst i håret. “Hvor ser du godt ud i dag” fik jeg at vide af min kollega. Jo jo, tak tak. Det hjælper alt sammen.

I weekenden har jeg ikke mange planer. Måske lidt kaffe med nogle veninder, men ellers skal jeg skrive sange, gøre rent og være lidt huleboer. Måske ta’ nogle flere vesterbro billeder i sort/hvid. Det er sjovt – og jeg har brug for sjov.

Nu sidder jeg på arbejde, og nyder Keith Jarret. Fantastisk jazz pianist. Fandt en lille video med ham. Nyd den og nyd solen.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Morfar
  fredag 20. marts 2009 at 15:10

  Det skal nok gå dame.

 • Reply
  Therese
  fredag 20. marts 2009 at 15:15

  Tak moffe, det går nok – det gør det som oftest. 🙂

 • Reply
  pedrsn
  lørdag 21. marts 2009 at 02:28

  Jeps – Vi finder noget nyt på fredag. . . Må vist være på tide. . . sigh! 🙂

 • Reply
  Therese
  lørdag 21. marts 2009 at 11:40

  Jo jo pedrsn, bevares !!!

 • Reply
  pedrsn
  lørdag 21. marts 2009 at 12:46

  ahaha . . jaajaa

  😀

  hehe

 • Leave a Reply