Intet nyt er vel godt nyt

Altså, der er jo ikke sket frygteligt meget i liv….

Jeg tæller ned til feriepenge går ind på konto – og jeg kan få hentet min seng, spisebord samt gå amok i Ikea. Jeg er ved at gå ud af mit gode skind, pga. lejligheds situationen. For pokker det blir rart at slippe for de f’ing kasser der stadig står over det hele.
Det blir også rart at slippe for at sove på den sofa, som har været min seng siden November. Min nakke og psyke er ved at være godt træt af det.
I går gik jeg helt ned, og endte med at ta’ hjem til gøgleren meget sent på aftenen for at sove i en rigtig seng.
Vågnede helt udhvilet, og uden den mindste ømhed i musklerne. Fantastisk, og efter et varmt bad blev jeg sendt afsted på arbejde, men morgenmad i maven. Nu kan jeg lidt igen.

Engang i næste uge skal jeg også til dyrlægen med Katten. Hun har nu været på piller nogle uger, og der skal tages blodprøver for at se om de gør det de skal. Jeg kan mærke at jeg har en del uro i kroppen. For hvis pillerne ikke gør hvad de skal, er der kun én ting at gøre – det er lidt hårdt at tænke på 🙁

Men man skal jo ikke tage sorgerne på forskud vel? – selv om det er svært, når man er pessimist.

8 comments
  1. Sebastian – din onkel er en klog mand.

    Morfar – totalt på piller 😉 eller noget. Tak i lige måde.

    pedrsn – jo jo bevares. Der er nu vodka og rom på Absalonsgade. Yeahhh, tjip tjip tjip, hua hua !!!

  2. The harsh, useful things of the world, from pulling teeth to digging potatoes, are best done by men who are as starkly sober as so many convicts in the death-house, but the lovely and useless things, the charming and exhilarating things, are best done by men with, as the phrase is, a few sheets in the wind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere