Undskyld krop….

Så altså, efter weekendens udskejelser, skulle noget gøres!

Efter arbejde blev Matas besøgt, og vitaminer og oliekapsler som jeg manglede blev købt. En pink neglelak og ansigtsrens røg også i kurven.

Et smut i Irma, hvor der var kylling og rismælk/soyamælk på tilbud. I kurven røg der også diverse grønt, te og frugt.

pesto1

Hjem og lave pesto genovese. Meget let. En hel plante basilikum, det meste af en bakke bredrøvet persille, halvanden pose pinjekerner, en god olivenolie, ordentlig chunk pecorino, citronskal, en hel frisk hvidløg og salt. Blende blende blende, og så har man en stor skål velduftende solskin. Den kan holde et godt stykke tid, og smager af en million på grovpasta eller brød.

pesto2
Køleskabet….der er et par øjebæer, en Sprite og noget Lemoncurd….men jeg lokker et barn med sodavanden og holder selv nallerne fra lemoncurden….tænker jeg.

Så altså, undskyld krop…jeg gør alt hvad jeg kan nu og de kommende uger 🙂

15 comments
  1. Madame – det syns jeg du skal gøre !!

    Kagekone – uhm nachos

    Sebastian – tsk tsk

    Nina – jeg mener da bestemt jeg har svaret?? Hvis altså det var dig der spurgte for et par måneder siden? Men jeg hyrede 3×34 og gav vist 1800 for to timer eller deromkring. Kan ikke huske det. Prøv at find det gamle indlæg 🙂

  2. Hej Therese

    Ville spørge dig mht flyttefirma, dengang du flyttede. Hvem var det du hyrede? Hvor meget gav du og var det med 2 mand?
    På forhånd tak ;o)

  3. Det er sjovt at se et billede af dit køleskab. Det ligner jo næsten mit eget. 😀

    Jeg har prøvet at lave pesto et par gange og det har bestemt ikke været godt…..tværtimod. Næste gang vil jeg prøve din opskrift. Det ser både sundt og lækkert ud!

  4. Jens – hi hi, ja måske vores køleskabe er ret ens 🙂 Prøv min opskrift næste gang, jeg ved ikke lige hvad du gør istedet for pecorino, bruger man så noget soya ost eller dropper man det? Blir måske lisså cremet med dobbelt så mange pinjekerner.

  5. Jeg tror bare at jeg dropper pecorino. Men jeg har aldrig prøvet at lave pesto med persille. Jeg tror det gør en stor forskel, for jeg elsker persille. Hvis den ikke er tyk/cremet nok, så prøver jeg at bruge flere pinjekerner som du foreslår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere