Lamsebamse - CopenhagenDaily
6 In mig

Lamsebamse

Åh altså det dér lamsebamse blev da for lækkert. Og med rodfrugter, snask, gothstearinlys, vin og Gøgler, var det en dejlig aften. Uh, og Gøgleren gøglede enda mens jeg lavede mad. Hvabehar’ med bolde og andre dimser.

paske11
paske21

Jeg har lige haft besøg af min x’svigermor. Jeg har ikke set hende i 5 måneder, og dét er altså lang tid. Vi havde en masse at snakke om, og vi skal snart ses igen. Jeg har sådan savnet hende. Heldigvis er Kasper og jeg på god fod, så det er helt naturligt at blive ved med at se familien. Snart inviterer jeg x’mekanikken på middag. Lissom i gamle dage 😉

paske31

Det er ved at være sidste dag med påskepynten. Jeg har ikke gjort så meget ud af det i år, men nogle grene med æg på hører da med. Min veninde der var her for en uges tid siden, havde to fine æg med blomster på med. De står fint til resten af samlingen.
Tror de får lov til at hænge et par dage mere.

paske41

Hvad resten af dagen byder på, ved jeg ikke. Nok en lur. Kom meget sent i seng. Måske Pedrsn kan fristes til en is?? Jeg har også en sang der skal skrives færdig.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Therese
  mandag 13. april 2009 at 15:30

  Sgu ikk i dag – pis oss !

 • Reply
  Morfar
  mandag 13. april 2009 at 15:27

  Pdrsn kan ALTID fristes til is :o)

 • Reply
  pedrsn
  mandag 13. april 2009 at 15:50

  . . . jeg kan ikke fristes til is, jeg kan fristes MED en is!!

  og så sagde du ikke noget tidspunkt – ku’ da godt være jeg er hjemme ved aftentiden! 😀

  Vil du forresten ikke bytte Gøgleren for en Klovn!??

 • Reply
  pedrsn
  mandag 13. april 2009 at 15:52

  ser jo altså også bare for lækkert ud, arrltså!!!

 • Reply
  Belle Blues
  mandag 13. april 2009 at 16:18

  Mmm… ser lækkert ud… og det er da helt vildt vejr til is! Faktisk er man næsten tvunget til at spise is, når vejret er så lækkert! 🙂

 • Reply
  Therese
  tirsdag 14. april 2009 at 13:36

  Ha ha ha Pedrsn, bytter ikke til en klovn – helt ærligt ! Ha ha ha. Men du må da gerne leje gøgleren? Eller???

  BB – så dejligt! Fik is i går aftes. Måske jeg nupper én mere i dag hvor solen er fremme !?

 • Leave a Reply