Splat

Har stenet Wimbledon. Wozniacki havde det ikke svært i turneringens 2. runde. Gad ikke se nogle andre kampe, selv om jeg har købt mig adgang til alle kampe i turneringen.

De sidste timer har jeg stenet og været i et underligt humør. Aftenens planer om grill og hygge, blev aflyst pga. regn. Helt ok. Men så sider man bare planløs og venter på at klokken kan blive nok til at det er ok at gå i seng.
Istedet for grill kunne jeg ha’ ventet et par timer og spist sen aftensmad (og sikkert også fået hyggen), men ved halv syv tiden, var jeg så sulten at jeg greb til rugbrødet og glasset med pesto (for 3. gang i dag….så ikk så spændende igen) og besluttede at det sikkert var ok at ha’ en alene hjemme aften…. muligvis en fejl…

Naboen – Vesterbro Ungdomsgård – , der om sommeren blir forvandlet til et hostel, spiller “Best of Ibiza”. Har lyst til at være hende den skrappe moster med bryster i frigear og uglet hår, der hænger ud af vinduet og råber “håååld såååå kææææææft”. Må hellere lade være.

I det hele taget er det hér museumsgade ret så larmende om sommeren…. I går aftes, da jeg var gået i seng, blev mit værelse pludselig lyst op at en masse blink. Så var der mode-foto-shoot udenfor min hoveddør. Et helt crew af folk i t-shirts og briller, vadede rundt og hældte vand på brosten, indstillede lys osv. I et hjørne, stod radmager mynde i lang lilla kjole. Havde lyst til at smide et stykke kylling ned til hende…. Nå, men efter en time stoppede de – og jeg ku sove.

Katten gik i seng for længe siden. Jeg trækker tiden ud med lidt musik og et glas vand. I morgen er humøret sikkert bedre.

7 comments
  1. Ah! Hvad. . . 😀 husk på, at jeg render rundt i roskilde og knokler . . . Eller. . . altså. . . tar’ billeder af svedende mænd i bar overkrop der arbejder, mens jeg selv prøver at undvige . . Fotodokumentation er på vej! . . .

  2. t.bop – jo, man kan se det for sig ikke sandt!?

    Trine-Louise – det var en meget trist dag!

    Kagekone – det er nemlig sådan den slags dage er. larmende kedelige !

    Pedrsn – pas din gummihammer 😀 Glæder mig til billeder!!!!

  3. Hæ … hende i den lilla kjole havde sq nok haft bedre af en eclair eller noget i den stil…

    tilslutter mig jubelen over udtrykket “bryster i frigear” …. LOOOOOOOOL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere