Splat - CopenhagenDaily
7 In brok/ mig

Splat

Har stenet Wimbledon. Wozniacki havde det ikke svært i turneringens 2. runde. Gad ikke se nogle andre kampe, selv om jeg har købt mig adgang til alle kampe i turneringen.

De sidste timer har jeg stenet og været i et underligt humør. Aftenens planer om grill og hygge, blev aflyst pga. regn. Helt ok. Men så sider man bare planløs og venter på at klokken kan blive nok til at det er ok at gå i seng.
Istedet for grill kunne jeg ha’ ventet et par timer og spist sen aftensmad (og sikkert også fået hyggen), men ved halv syv tiden, var jeg så sulten at jeg greb til rugbrødet og glasset med pesto (for 3. gang i dag….så ikk så spændende igen) og besluttede at det sikkert var ok at ha’ en alene hjemme aften…. muligvis en fejl…

Naboen – Vesterbro Ungdomsgård – , der om sommeren blir forvandlet til et hostel, spiller “Best of Ibiza”. Har lyst til at være hende den skrappe moster med bryster i frigear og uglet hår, der hænger ud af vinduet og råber “håååld såååå kææææææft”. Må hellere lade være.

I det hele taget er det hér museumsgade ret så larmende om sommeren…. I går aftes, da jeg var gået i seng, blev mit værelse pludselig lyst op at en masse blink. Så var der mode-foto-shoot udenfor min hoveddør. Et helt crew af folk i t-shirts og briller, vadede rundt og hældte vand på brosten, indstillede lys osv. I et hjørne, stod radmager mynde i lang lilla kjole. Havde lyst til at smide et stykke kylling ned til hende…. Nå, men efter en time stoppede de – og jeg ku sove.

Katten gik i seng for længe siden. Jeg trækker tiden ud med lidt musik og et glas vand. I morgen er humøret sikkert bedre.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  t.bop
  torsdag 25. juni 2009 at 22:03

  “Bryster i frigear” 🙂

 • Reply
  Trine Louise
  fredag 26. juni 2009 at 07:19

  Tja, mon ikke også du som musikmenneske vil finde dagen idag (fredag) en temmelig trist en….:-(

 • Reply
  kagekonen
  fredag 26. juni 2009 at 09:36

  og sådan kan livet også være… Larmende kedligt 😉

 • Reply
  Pedrsn
  fredag 26. juni 2009 at 15:25

  Ah! Hvad. . . 😀 husk på, at jeg render rundt i roskilde og knokler . . . Eller. . . altså. . . tar’ billeder af svedende mænd i bar overkrop der arbejder, mens jeg selv prøver at undvige . . Fotodokumentation er på vej! . . .

 • Reply
  Therese
  mandag 29. juni 2009 at 14:48

  t.bop – jo, man kan se det for sig ikke sandt!?

  Trine-Louise – det var en meget trist dag!

  Kagekone – det er nemlig sådan den slags dage er. larmende kedelige !

  Pedrsn – pas din gummihammer 😀 Glæder mig til billeder!!!!

 • Reply
  Therese
  onsdag 1. juli 2009 at 19:55

  Uhh ja – kastet i sænk af eclairs 😉

 • Reply
  Lizelotte
  onsdag 1. juli 2009 at 19:54

  Hæ … hende i den lilla kjole havde sq nok haft bedre af en eclair eller noget i den stil…

  tilslutter mig jubelen over udtrykket “bryster i frigear” …. LOOOOOOOOL

 • Leave a Reply