Paris – dag 3

pariscollage-copy

Vi vågnede, og besluttede os for at indtage morgenmaden på den lokale café. Jeg havde en stak postkort der skulle skrives. Det er noget af det jeg elsker ved at rejse. Finde fine kort, og skrive nogle få ord til en ven eller et familiemedlem jeg holder af. Jeg sætter selv stor pris på at modtage et postkort, og har heldigvis nogle venner der er flittige og sender et når de er ude at rejse.
Nu vel.
Vi bestilte den store morgenkomplet, med kaffe, juice, omelet (fuld af ost og skinke), croissant mm. Mmmmm. Jeg skrev, og kjærsten hyggede og spiste sin mad.
Han havde glemt sit kamera på hotelværelset, så inden vi skulle til at gå, driblede han lige op efter det. Han kom helt slukøret tilbage – det var der ikke.
Det viste sig at vi i vores beduggethed aftenen forinden, havde efterladt….. Vi gik tilbage til hvor vi troede det måtte være glemt, men det var napset. Farvel labre Nikon spejlrefleks – farvel 2 dages fede billeder.

Det var svært at sætte sig op til at være glad igen, men vi klarede den. Vi smuttede i Notre Dame, som er den smukkeste katedral jeg har været inde i. Årh den var stor og fin.

Bagefter tog vi metroen op til Triumfbuen, og arbejdede os ned af Champs Elysées. Der var mange store butikker, og vi var inde i Louis Vuitton, noget Toyota (!??!!!), en italiener restaurant (meget turistet og vammel, men vi var SULTNE). Vi fandt Disney Butikken, og jeg fandt verdens FEDESTE taske, som vil passe perfekt til lille Rose som lige er startet i skole (min søsters datter).
Vi fandt en pink bar, hvor vi var nødt til at bestille et par drinks. Jeg fik en “cosmo” og den blev serveret i en mini shaker. Smart!

Jeg ville så gerne ind i Chanel butikken, så vi styrtede hen for at nå det. Det gjorde vi, og min lykke var gjort. WOW den var kæmpe, og de havde sko, tasker, tøj, smykker, punge, briller, parfume og andet luksus i massevis. Jeg blev forelsket i den lille fine sort/guld 2.55 taske, men den blev napset for øjnene af mig. Gawd Damn! De havde kun den ene.

Vi gik ud, og ned mod Concorde pladsen, og jeg lagde mærke til at foråret efteråret bankede på. Vi gik igennem Tuleries haven, ved Louvre. Jeg var imponeret over endnu et smukt og grønt område, hvor der selv om der var en del turister, herskede en ro som var meget dejlig.

Aftenen nærmede sig, og vi fortsatte den med lidt mad i latinerkvarteret og bagefter en drink med selvlysende dimser i. He he. På vej til det sidste drinkssted, gik vi igen forbi Notre Dame. Den var lyst op, og himlen var helt sort. Jeg blev rørt. Noget så smukt skal man lede længe efter.

Årh, Paris!

– fortsættes, snarest

3 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Paris – dag 2

Jeg havde jo i min lille brandert, bestilt noget roomservice til næste morgen. Der blev banket på døren…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Rejse album

Jeg har lige bestilt sådan en bogfætter hér. Med alle billederne fra Paris. Det er super smart, og…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Oui oui

Jeg er skam kommet hjem, skal bare lige “boble” af efter al den romantik, champagne osv. Der er…
Læs mere