Brunch, blomster og store tasker ... - CopenhagenDaily
2 In kjærsten/ mac/ mig/ pænt

Brunch, blomster og store tasker …

Efter et par dage under dynen, synes jeg at det var på tide at komme op og se land. Vi driblede ned mod Delicatessen, for at spise brunch. På vejen, kom jeg forbi et shoppingcenter, og skulle da liiige se om de havde noget …. jeg fandt et par handsker, lidt undertøj og den fineste taske. Jeg ville egentlig ikke købe den, for den kostede 700 kroner…. men da jeg var på vej ud af butikken, sagde ekspedienten jeg kunne få den for 400. KØBT! Det tilbud kunne jeg ikke modstå.

nytaske

Brunchen var dejlig. Jeg synes det kan være svært at få en god brunch i København, en brunch der ikke svømmer i baconfedt og cocktailpølser. Her kunne vi krydse af hvad vi ville ha’, og det kom på en medium størrelse tallerken, med frisk frugt og sprød salat. Dertil lækkert brød og friskpresset juice. Prisen var også helt i orden.

På vej hjemad, gik vi forbi blomsterhandleren. Kjærsten spenderede mig en dejlig buket, med de skønneste efterårsfarver. Jeg kan blive helt og aldeles glad i låget af blomster.

blomster3

Han havde dog en skjult bagtanke…. for vi skulle også liiiige i Humac. Så nu sidder Kjærsten ved mit spisebord, og leger med sin nye Bamboo og sin nye iPhone. Jow jow.
Jeg skal til at indstallere et nyt spil – syns det så sjovt ud, og Fona havde det på bud.

I aften står den på græskarsuppe. Jeg fandt et fint lille hokkaido græskar. Blomsterhandleren havde også nogle fine “Græske”, men jeg tror nu mest de var til pynt.

greske

Ahh jeg elsker weekend!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mona
  lørdag 26. september 2009 at 14:55

  Det lyder som et super brunch-koncept! Hvor er det?

 • Reply
  Therese
  lørdag 26. september 2009 at 17:37

  Det er på Vesterbrogade 🙂 Nede ved Enghavevej/Kingosgade kryds

 • Leave a Reply