Jomfrutur til Jylland – i billeder

img_0268
Turen gik mod det jyske, 3 timer med DSB og så lige en halv time fra stationen til gården.

img_0269
Jeg havde været i tvivl om jeg skulle tage kaffe med til det store udland, men besluttede at de nok havde noget der mindede om det – det havde de heldigvis også.

img_0270
Ham hér blev hurtigt min nye bedste ven. Walte. Han havde også en kammersjuk, som hed Asger.

img_0271
Efter en god nats søvn, og lidt morgenmad, tog vi bilen og kørte ind til Århus. Der var hyggeligt. Vejret var ikke helt med os, så vi ventede med den Gamle By. Den kan vi altid se næste gang vi skal derover.

Vi fik lidt frokost, og smuttede lidt rundt i butikker. Jeg købte mig to par støvler til efteråret. Et par korte og et par lidt længere. Vi smuttede derefter i Magasin og fandt lidt vinteroutfit til kjærsten. En jakke, halstørklæder og vanter. Så er han klar til den kolde vinter.

img_0272
Vi kiggede også i bogbutikker, og jeg opdagede at jyderne havde guidebøger til København 🙂

img_0274
Vi købte lidt bøger til weekenden. “Et glas mælk tak” har jeg nu læst færdig – og den kan virkelig anbefales! Er nu gået i gang med trilogien af Anne B. Ragde – den tegner godt.

img_0273
Jeg købte to kødben til de små hunde, århhh det bragte lykke!

img_0275
Kjærsten og jeg, fandt den gamle suppeterin og serverede den varme fiskesuppe i den. Forældrene var til fest hos naboen, så vi havde huset for os selv. Resten af aftenen, foregik på hver vores sofa, med en bog.

img_0276
Dagen efter, viste min nye svigermek, sine heste frem. De var KÆMPE store – så det var ikke denne gang jeg turde hoppe op på en af dem.

img_0277
Det kan godt være hårdt at være hest.

img_0278
Ham hér blev min favorit – og jeg omtalte ham da også som “min hest”. Han skal være kørehest når han blir stor. De andre er dressurheste.

img_0280
Alle foldene blev også vist frem. Her stod alle “pigerne”.

img_0279
Omgivelserne kan man ikke klage over – heller ikke som hest. Højt til himlen.

img_0281
Vi gik længere op langs naturstien, og kom forbi nogle af indbyggerne til den nærliggende dyrepark. Der var gnuer, antiloper, strudser og store afrikanske tamkvæg at se på.

img_0282
Da vi kom tilbage, skulle resten af hestene ud. Igen, kors hvor var de STORE!!

img_0283
Staldene har vinduer ud mod haven. Så man kan sidde på terassen og kigge på hende 🙂

img_0284
img_0285
Den hvide var fiiin, jeg var nødt til at få kjærsten til at knipse et par billeder.

img_0286
I mellemtiden sad Walte og kiggede på træbrikken – tææænk hvis man gad at kaste den !!!

photo
Før turen gik hjemad, kørte vi en tur til Molsbjerge. Der var flot. Det mindede mig om noget af naturen i det område i Norge hvor jeg kommer fra.

Vi spiste frokost, og kørte derefter ind til Århus. En dejlig weekend var slut, og jeg har nu mødt det meste af min nye svigerfamilie. Resten møder jeg i Luxembourg i næste uge, når vi skal til bryllup.

10 comments
  1. Århh Therese, det billede, hvor du aer Walte, bringer SÅ mange følelser op i mig, at jeg mhører mig selv sige ‘Nåårh Ååååh’ hele tiden. Min datter er træt af at høre på mig, fornemmer jeg 😀

    For pokker, en dejlig hund!

  2. Anita – jamen altså ham Walte er jo bare så nuttet ! Og meget meget fræk 😉 Men det kan man se i hans øjne !

    beam – velbekomme 🙂 Der var slet ikke så slemt, og jeg ser frem til at opleve Luxembourg med dem.

    EmmaLovise – Tak skal du ha. Det var en skøn tur.

  3. Superskønne billeder! Og åååååååååååååååh, mit hjerte synger ved synet af den lille Pippi-hest (jeg ved godt det er en knapstrupper) – det er bare en af mine yndlingshesteracer, de er så skønne!

  4. Hold op, hvor er det et skønt sted. Og med SÅ dejlige heste, er jeg helt sikker på, at svigermekanikken og kæresten for den sags skyld, må være søde mennesker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om