Lux i Lux

Jeg er skam kommet hjem fra Luxembourg, men efter at komme hjem søndag aften og så direkte ind i arbejdshverdagen, har der ikke lige været så meget tid til at skrive 🙂
Men here goes;

img_0450
Vi ankom torsdag. Flyveturen var lidt turbulent, så jeg skulle lige ha’ hjertet ned fra halsen og på plads. Heldigvis tar’ det kun en time og ti minutter at flyve derned.
Søster Kathrine aka bruden, hentede os i lufthavnen. Vi kørte hjem til hende og stillede vores ting, hvorefter vi kørte ind til Lux by.
Kathrine skulle mødes med weddingplanner og ha’ de sidste detaljer om kirken. Bagefter gik vi lidt rundt og så bla. paladset.
Der var så smukt, med blå himmel – men meget koldt.
img_0453
Udsigten fra brudeparrets lejlighed.

Derefter kørte vi til Mondorf, hvor hotellet lå. Området var smukt, og på vej derhen så vi køer i massevis. Jeg havde slet ikke tænkt på Luxembourg som et landbrugsland, men jeg fandt hurtigt ud af at det var dét det var. Dernede er det bønderne der kører rundt i Ferrarier – for de sidder på jorden, og de vil ikke sådan lige sælge, selvom de bliver tilbudt adskillige millioner euro årligt.
Derfor er bla. skolerne omkring domstolen (hvor bruden arbejder) i knibe og må nu lægge ekstra klasselokaler i den anden ende af byen.

Om aftenen gik kjærsten, fætter og jeg på casino. OMG det var kitch. Med blankpoleret messing og lille velour über alles. Vi vandt intet, men vi fik drukket lidt champagne og spist ok aftensmad.

img_0454
Fredag skulle brudeparret giftes på rådhuset. Dernede skal man giftes på rådhus for at det er gyldigt. Det var kun den nærmeste familie der var der. Bagefter spiste vi dejlig frokost på en italiensk restaurant – mere champagne …. Vi gik lidt rundt i byen igen, hvorefter vi kørte tilbage til Mondorf. Flere køer på vejen hjem.

Lørdag var den store dag. Vi skulle ind til kirken kl 14, så inden da blev der strøget og dullet. Aldrig har min kjærste været sådan en hottie, med smoking og det hele. Haps haps.
img_0455
Svoger, Kjærsten og Brudgommen.

img_0456
Efter en del forsinkelse (gommens familie kom liiiidt for sent…tsk tsk), gik orglet i gang og den smukke brud blev fulgt op af sine brødre.
Det var svært ikke at fælde en lille tåre.
Det hele foregik på dansk – derefter oversat til fransk. Salmerne blev sunget på dansk og nogle på engelsk. De sagde begge ja.

Der blev smidt tørret lavendel i hovedet på brudeparret og de kørte afsted. Vi andre kørte tilbage til Mondorf, hvor der inden middagen, var champagne og kanapéer. Mmmm. Brudeparret kom tilbage, og efter en skål, gik vi i samlet flok over til orangeriet hvor middagen og festen skulle holdes.
Der var runde borde, med bynavne. Vi sad ved Århus….(!!!!) …. men det var nu hyggeligt nok 🙂
img_0457
Vi festede hele natten, og da klokken var 5 gik vi i seng.

Søndag skulle vi hjem, men heldigvis først sen eftermiddag. Vi nåede derfor at gå en dejlig tur i parken, og finde et sted at reparere tømmermændene.
Der er flere billeder dernedefra, men det må blive senere.

7 comments
  1. Vi var ikke forbi badelandet 🙂 Men vi boede på et hotel med spa afdeling, pool osv.
    Luxembourg var dejligt, tror bestemt vi tar’ derned igen.

  2. Hvis det var i den der kedelige – vist nok rød-/brune store murstensbygning, og en kæmpe parkeringsplads ude foran, så var det “badelandet”.

    Der er udendørs- og indendørs pool. Sådan noget termisk noget (hedder det vist).. og selvom det er koldt, kan man vist stadig komme udenfor – vandet er varmt. Det må i prøve næste gang. Det håber jeg, jeg får mulighed for næste gang jeg skal derned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Fodboldglæde

Ja…en overskrift jeg aldrig troede jeg ville have på bloggen. Ude på frederikssundsvejen kører en masse højt dyttende…
Læs mere

Kære Krop!

Undskyld at jeg fik drukket alt alt alt for meget rødvin i går! Jeg gør det (måske) aldrig…
Læs mere

Panik !?

Nanoblogging on da’body! 3 dage på massiv druk…. Nu skal der vist detox’es eller noget. Plejer min hjertebanken…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Festivitas

Det er ikke meget I hører fra mig. Jeg ved det godt. Årsagen er at jeg skal flytte.…
Læs mere