3 In mig/ pænt

Nyt husalter

Nå men, så er tv’et tændt. Kører på noget random tv3 – se det var derfor jeg droppede tv for et par år siden. For det står jo bare dér og kører…..og så kan man se eller lytte, eller lade være. Havde for eksempel glemt at der fandtes reklamer, og pludselig sidder jeg og tænker “Det dér Findus suppe ser da smart ud”. Hmm. Men det éeeeer jo hyggeligt. Det er også pææænt (og STORT på 46” måden, men heldigvis tyndt på LED måden)!

led

Og jeg kan jo spille Wiiiiiiii nu, og dét er jo også sjovt. Bevares. Det ér jo sjovt 🙂

nintendo_wii_1

Er faktisk glad for det. Og som Kjærsten siger, “vi skal jo ku’ se julekalender i December”. Yep. Dét skal vi nemlig.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  TorbenBoP
  torsdag 29. oktober 2009 at 22:28

  Naj hvor sjovt, jeg sad og læste dette indlæg på bloglines men jeg troede det var Capac jeg var ved at læse – og var meeeget forundret over hans TV entusiasme 😀

 • Reply
  Marianne
  torsdag 29. oktober 2009 at 23:59

  Tillykke med den nye tidsrøver 😉

 • Reply
  Therese
  fredag 30. oktober 2009 at 09:18

  He he Torben 🙂 Laver det samme nummer af og til, og kan slet ikke få det til at passe indtil jeg kigger i toppen af indlægget (bruger Google reader).

  Tak Marianne 🙂

 • Leave a Reply