Man skulle tro

I disse krisetider, burde det da ikke være svært at finde et sæt håndværkere, der gad noget badeværelses-totalenterprise? Det skulle man da tro. Men faktum er at Kjærsten har kontaktet en masse, og ingen svarer tilbage. Selv når de så har været ude at kigge, og bare mangler at gi’ et tilbud, så kommer det tilbud ikke. ARGH.
Jeg har opsagt min lejlighed pr. 1.3.2010 – og inden da skal der altså laves et helt nyt bad (med det hele, for nu er der to wc’er – det var før kontorer), der skal ordnes gulve og diverse småting.
Jeg begynder at få lidt stress.
Så hvis du sidder og tænker – hov, min onkel har sgu da et vvs firma, så skriv ENDELIG ! ..

Nu sidder jeg i sofaneseren iført natkjole og fedtet hår. Jeg har været hjemme fra arbejde i går og i dag. Symtomer; stive muskler og hovedpine. Har også fået eksem på armene … hvor f***** kommer dét fra? Nå, men jeg føjer Serum Instituttet, og holder mig hjemme, siden de to første symtomer er influenza symptomer. Jeg krydser dog fingre, og regner med det er væk i morgen – eller at det er blevet værre, så jeg kan komme af med det én gang for alle.

I aften skal vi spise and – det må være medicin, og måske et enkelt glas vin.

Nu vil jeg ta’ to panodiler og drikke lidt mere kaffe. Måske man også skulle nappe en morfar – selv om jeg sov 11 timer i nat.

8 comments
  1. vvs kan jeg ikke klare. Men gode og pålidelige elektrikere, det kan jeg tilbyde…. Men det er vist et ringe plaster på såret.
    Og god bedring, her på matriklen er jeg ligeså ussel som dig….

  2. Zette – elektriker skal vi da vist også bruge så vidt jeg husker, så måske jeg vender tilbage til dig!
    Tusind tak, og rigtig god bedring til dig.

  3. Jeg har meget god erfaring med en VVS’er fra Gentofte, der var super pålidelig. Har du en mailadresse, så sender jeg dig navn og adresse på ham?

    kh Ditte

  4. Ja god bedring! Jeg blev vaccineret i fredags og være småsløj siden. Ikke værre end det er til at klare, men jeg holder mig i ro, så jeg er frisk til Julefrokost på fredag og gæst på søndag.

    Det med håndværkerne kan jeg godt skrive med på. Da jeg boede i mit hus, oplevede jeg, at til trods for de lavede en aftale, som de selv havde bestemt tidspunkt for, så dukkede de ikke op!!!! Og det var endda FØR tiderne blev så slemme som nu.

  5. Hvis de ikke engang gider afgive et tilbud, så gad de nok slet ikke udføre opgaven ordentligt! Tjek lige, at hende du får anbefalet VVS’en af, ikke er selvsamme VVS 😉 Har grumme erfaringer med en håndværker, hvor alle anbefalingerne var lumre. Ha, ja, jeg er ikke begjestret for håndværkere og jeg bærer nag, håber du finder en ordentlig (så ved jeg hvem jeg skal spørge, når jeg får brug for en)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere