Nyt hjem

cat
Pyha nogle dage. Aldrig har jeg været så træt i min krop og mit hovede. Jeg tror jeg kunne sove 24 timer i træk.
Lørdag blev alle mine ting hentet i den gamle lejlighed, derefter gjorde jeg hovedrent. Da jeg kom hjem, pakkede jeg det meste af køkkenet ud, efter jeg havde gjort den nye lejligheds køkken ren…

Søndag brugte jeg 4 timer i Ikea, og derefter blev der pakket mere ud i køkkenet – træt træt og på hovedet i seng.

Mandag over i den gamle lejlighed, til gennemgang – det gik ok. Jeg skal kun male og betale halvdelen af en gulvafhøvling. Jeg får hele mit depositum tilbage, super.
Mandag aften i spa, med kjærsten. Endelig kunne vi slappe lidt af.

Tirsdag på arbejde, derefter hjem og kigge lidt på lejligheden der ligner et bombet lokum…kasser og ting over det hele. Støv fra ombygning og værktøj i stuen. “Tæl til 10, og tænk på at det om en måneds tid, ser helt anderledes ud” – det gentog jeg i mit hovede.
Tirsdag aften til middag, dejligt med en lille pause. Hjem i seng.

Onsdag morgen, træt træt træt, arbejde, stadig helt træt. Nu skal jeg snart hjem, får besøg af min dejlige kusine. Det blir super hyggeligt – og mon ikke hun kan overtales til at slæbe lidt ting ned til storskrald sammen med mig?

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere