Klar til at blive gift

IMG_1024
Grøntsagsbed.

Ja..altså, ikke mig….. Men min dejlige veninde, som vi holdt polterabend for i lørdags. Vi startede med brunch hos mig. Jeg havde bagt en masse brød og lavet kaffe. Der blev dækket op med pap og plastic (udover alm. bestik og rigtige krus), fordi min opvaskemaskine (stadig) ikke virker.

IMG_1030
Lækkert mørt oksekød, med crispy rasp og krydderier ovenpå. Skulle skæres med en ske….mmm

Efter brunch smuttede vi ind til byen, hvor den kommende brud, skulle ha’ 30 minutters gravid massage. Det var en succes, og hun kom blød og smækker ud derfra og fik sig noget varmt at drikke hos Riccos.

Afsted til næste projekt, gospel sang. Jeg havde arrangeret halvanden times workshop, hos en bekendt ude fra konservatoriet. Tøserne skrålede i vilden sky, og bruden kastede sig ud i soloer. Det var så fedt.

IMG_1029
Fine strimler glaskål i en tomatreduktion.

Så til sidste stop. En af de andre piger, lagde hus til aftensmaden. Der kom to kokke, den ene vist ude fra Kokkeriet. Så det var micheling mad, i hjemlige omgivelser. Nams, hvor var det lækkert. 5 retter.

IMG_1025
Resterne af grøntsagsbed retten.

En af retterne kom med havehandsker… “Grøntsagsbed” var et stort fad, med en lækker dressing. I den lå der kartofler samt gulerødder og radiser med top. Udover var der smuldret helt sort maltrasp. Så ku man ellers grave efter sine grøntsager. Skide smart. Til retten, kom en lille fin dåse med stenbiderrogn.

Det var en dejlig aften, og jeg sørgede for at bruden kom hjem ved 00.30 tiden. Da var vi alle trætte, mætte og glade efter en god og oplevelsesrig dag.

3 comments
  1. Rikke – det var så feeedt 🙂

    Mona – det var super sjovt med gospel! Jeg bruger en app til min iPhone, der hedder Hipstamatic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere