2 In kjærsten

Lørdags shopping

DSC00312
Kjærsten og jeg, er lige kommet hjem fra en dejlig strøg tur. Han havde minimale tømmermænd, heldigvis. Hi hi. Vi startede med en bette brunch, og gik derefter op til strøget. Han fik købt sig 3 par sko – så er han vist klar til foråret og sommeren. Jeg købte lækkerier til badekaret, og blev forkælet med to af de fine påskeæg. Vi endte i Fona, og syntes begge at vi skulle ha’ os et spil hver. Han købte Settlers 7, og jeg en expancion til Sims 3 – som ikke virker!!!! Ævs.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marianne's mening
  søndag 28. marts 2010 at 09:58

  I hygger jer 🙂
  Det lyder som en skøn dag, trods lidt tømmermænd.

 • Reply
  Therese
  søndag 28. marts 2010 at 10:25

  Du kan tro vi hyggede os, det var dejligt ! 🙂

 • Leave a Reply