Regnfuld morgen

DSC00309
Blev vækket meget tidligt, af regnen der tromlede på skråvinduerne. For pokker da hvor det larmede. Tænkte jeg hellere måtte stå op, så sådan blev det. Kjærsten sover en brandert ud – det må han gerne et par timer endnu. Når han vågner, smutter vi ned og spiser lidt brunch tror jeg. Nu må vi se.
DSC00308

Jeg sidder i mit hyggehjørne og drikker kaffe. På pladespilleren, synger Stevie “They won’t go when I go” – en af de smukkeste sange han nogensinde har skrevet, og med lidt pladeknas på, blir den ikke dårligere.

Jeg er blevet ret glad for mit hjørne. Der er blomster, buddhaer, Beatles og Marilyn – lige til at blive glad af. Med tiden, skulle jeg gerne begynde at skrive lidt musik igen. Jeg har også en ambition om at blive bedre til selv at indspille musik. Alt til sin tid.
DSC00310

10 comments
  1. Jeg har overvejet det rigtig mange gange, og vi har også flere plader stående på loftet. Jeg er bare i tvivl om jeg vil huske at bruge den….men åh, alle de farvemuligheder lyder jo forjættende.

    Hvor er den fra? Har du evt. et link til den?

  2. http://www.project-audio.com/main.php?prod=debut
    Her kan du se den.

    Jeg købte den i Lydbutikken på Frb. Allé, den koster 2200 ca. Men meget mindre kan jo gøre det. Du kan få en brugt pladespiller på dba for under en tusse. Husk at du skal ha en forforstærker, hvis din egen forstærker ikke har det (noget med at pladespiller signal er meget svagere, end fx. cd afspiller signal). En forforstærker, koster ca 500 kroner.

    Jeg eeeelsker lyden af plader, men det ér jo en aktivitet…så hører man pladen og holder sig i nærheden, for der er 20-25 minutters varighed på en side, så den skal jo vendes.

  3. Jeg elsker også lyden af plader…..og der er noget særligt ved at sætte plader på.
    Men jeg får ikke hørt mange cd’er efterhånden, og vi er ved at lægge cd’er ind digitalt….altså den modsatte vej end det at anskaffe sig en pladespiller.
    Jeg er i tvivl fordi jeg synes det er ærgeligt at spendere på en pladespiller og så aldrig få den brugt.

    Må lægge hovedet i blød. Tak for link. 🙂

  4. Velbekomme 🙂
    Jeg hører af og til cd’er men har lagt det meste ind på Mac’en. Men plader….det er bare noget andet….. og jeg kan sagtens finde på at købe en plade, selv om jeg har den digitalt også. Fx. har jeg Thriller på vinyl, super fedt.

    Glæder mig til at se hvad du finder ud af

  5. Hvor er din nye pladespiller gedigen.
    Vores (en ældgammel sag) står stadig fremme og bliver brugt i ny og næ. Sådan en rød én, som din, ville pifte gevaldigt op i reolen 🙂

    God idé at anvende Årstidernes kasse til LP’erne. Den passer perfekt i størrelsen :))

    Rigtig god påske, Therese.

  6. Det ku da være du skulle ha’ lidt farve på stuen så 🙂 Ta et smut forbi Lydbutikken på Frb.Allé, og se deres udvalg.

    Årstidernes kasserne er helt perfekte – og lige straks skal jeg vist til at ha’ nummer to i brug.

    Håber du har haft en dejlig påske 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere