Regnfuld morgen - CopenhagenDaily
10 In mig/ musik

Regnfuld morgen

DSC00309
Blev vækket meget tidligt, af regnen der tromlede på skråvinduerne. For pokker da hvor det larmede. Tænkte jeg hellere måtte stå op, så sådan blev det. Kjærsten sover en brandert ud – det må han gerne et par timer endnu. Når han vågner, smutter vi ned og spiser lidt brunch tror jeg. Nu må vi se.
DSC00308

Jeg sidder i mit hyggehjørne og drikker kaffe. På pladespilleren, synger Stevie “They won’t go when I go” – en af de smukkeste sange han nogensinde har skrevet, og med lidt pladeknas på, blir den ikke dårligere.

Jeg er blevet ret glad for mit hjørne. Der er blomster, buddhaer, Beatles og Marilyn – lige til at blive glad af. Med tiden, skulle jeg gerne begynde at skrive lidt musik igen. Jeg har også en ambition om at blive bedre til selv at indspille musik. Alt til sin tid.
DSC00310

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Mona
  lørdag 27. marts 2010 at 12:02

  Mmm…det lyder enormt hyggeligt! Og skide hyggeligt hjørne! Jeg er lidt misundelig på din pladespiller. 😉

 • Reply
  Therese
  lørdag 27. marts 2010 at 12:09

  Tak Mona. Du ska da også ha’ dig en så 😉 De fåes også i hvid, grøn, blå, sort og vistnok orange eller gul.

 • Reply
  Mona
  lørdag 27. marts 2010 at 12:28

  Jeg har overvejet det rigtig mange gange, og vi har også flere plader stående på loftet. Jeg er bare i tvivl om jeg vil huske at bruge den….men åh, alle de farvemuligheder lyder jo forjættende.

  Hvor er den fra? Har du evt. et link til den?

 • Reply
  Therese
  lørdag 27. marts 2010 at 12:35

  http://www.project-audio.com/main.php?prod=debut
  Her kan du se den.

  Jeg købte den i Lydbutikken på Frb. Allé, den koster 2200 ca. Men meget mindre kan jo gøre det. Du kan få en brugt pladespiller på dba for under en tusse. Husk at du skal ha en forforstærker, hvis din egen forstærker ikke har det (noget med at pladespiller signal er meget svagere, end fx. cd afspiller signal). En forforstærker, koster ca 500 kroner.

  Jeg eeeelsker lyden af plader, men det ér jo en aktivitet…så hører man pladen og holder sig i nærheden, for der er 20-25 minutters varighed på en side, så den skal jo vendes.

 • Reply
  Mona
  lørdag 27. marts 2010 at 12:40

  Jeg elsker også lyden af plader…..og der er noget særligt ved at sætte plader på.
  Men jeg får ikke hørt mange cd’er efterhånden, og vi er ved at lægge cd’er ind digitalt….altså den modsatte vej end det at anskaffe sig en pladespiller.
  Jeg er i tvivl fordi jeg synes det er ærgeligt at spendere på en pladespiller og så aldrig få den brugt.

  Må lægge hovedet i blød. Tak for link. 🙂

 • Reply
  Therese
  lørdag 27. marts 2010 at 12:44

  Velbekomme 🙂
  Jeg hører af og til cd’er men har lagt det meste ind på Mac’en. Men plader….det er bare noget andet….. og jeg kan sagtens finde på at købe en plade, selv om jeg har den digitalt også. Fx. har jeg Thriller på vinyl, super fedt.

  Glæder mig til at se hvad du finder ud af

 • Reply
  Deborah
  lørdag 27. marts 2010 at 19:03

  Sjovt du også har en Marily passion. Jeg har også jeg ved ikke, hvor mange postkort og bøger om hende. Hun var så smuk.

 • Reply
  Therese
  lørdag 27. marts 2010 at 19:19

  Hun var meget smuk Deborah 🙂 Jeg gav min mor en kæmpe plakat af Marilyn, som jeg fandt på The Met i New York

 • Reply
  Lone
  torsdag 1. april 2010 at 16:25

  Hvor er din nye pladespiller gedigen.
  Vores (en ældgammel sag) står stadig fremme og bliver brugt i ny og næ. Sådan en rød én, som din, ville pifte gevaldigt op i reolen 🙂

  God idé at anvende Årstidernes kasse til LP’erne. Den passer perfekt i størrelsen :))

  Rigtig god påske, Therese.

 • Reply
  Therese
  mandag 5. april 2010 at 10:25

  Det ku da være du skulle ha’ lidt farve på stuen så 🙂 Ta et smut forbi Lydbutikken på Frb.Allé, og se deres udvalg.

  Årstidernes kasserne er helt perfekte – og lige straks skal jeg vist til at ha’ nummer to i brug.

  Håber du har haft en dejlig påske 🙂

 • Leave a Reply