Så er det sommer... - CopenhagenDaily
2 In mig

Så er det sommer…

sol
– eller, nej det er det jo ikke, men solen kommer mere og mere frem. Med solen, kommer mit “chokoladeoverskæg”. En tynd streg af fregner, ovenover min læbe. Nogle spørger om det er en lipliner-tatovering, men nix, det ér det ikke.
For at undgå overskæg, og i det hele taget fordi jeg har meget lys hud, har jeg nu købt en solcreme til ansigtet. En øko af slagsen, fra John Masters. Er ret vild med de produkter, så glæder mig til at bruge den.

Jeg stræber efter at bruge økologisk hudpleje. Måske kommer turen også til makeupen på et tidspunkt, men jeg har ikke den store erfaring i øko makeup. Er der mon nogen af jer der har det?
Jeg har prøvet en øko neglelak, men den var ret umulig at få af – lidt ligesom hvis jeg havde malet dem med sprittusch.

Normalt køber jeg mine ting hos The Green Factory, som den skønne AC står for – men i dag var det spontant og jeg kom forbi en biks på Gammel Kongevej. De har også behandlinger – det må tjekkes ud en dag.

Nå ja, der røg også en hår dims i kurven…. parce que je le vaux bien.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Therese
  mandag 29. marts 2010 at 18:46

  Tak Sifka ! Hun laver også en mineral pudder, ikk? Den har jeg nemlig tænkt på at prøve 🙂

 • Reply
  Sifka
  mandag 29. marts 2010 at 18:20

  Jeg ved ikke med neglelakker, men hvad angår makeup iøvrigt, øjenskygger, læbestift etc. kan jeg varmt anbefale Jane Iredale.

  Du kan se mange af produkterne på greenskin.dk

 • Leave a Reply