2 In mig

Første Maj

Første Maj, bliver fejret med en kop kaffe. Måske også med to eller tre kopper kaffe. Senere skal jeg hænge med min x-svigerinde, Katja. Vi skal lave “lejligheds-crawl”. Vi har ikke set hinandens lejligheder, så først skal jeg hjem til hende, og så tager vi senere herhjem. Det skal nok blive hyggeligt.

Hvordan fejrer du 1. Maj?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Deborah
  lørdag 1. maj 2010 at 17:42

  Jeg fejre den ikke mere end en almindelig dag og kunne ikke drømme om det. Men jeg nød den dag for den halve fridag, da jeg gik på job.
  Idag har jeg nydt den på sofaen og så har jeg set de galopløb, jeg ellers skulle have set live på computeren. Til gengæld husker jeg ALTID lys i vinduet 4. maj!

 • Reply
  Therese
  søndag 2. maj 2010 at 09:11

  Hvordan kan det mon være at du ligefrem ikke “kunne drømme om det” ?

  Lyder dejligt at se galopløb, om så det er på sofaen eller udendørs 🙂

 • Leave a Reply