3 In familien/ mig

En dejlig dag venter

Klokken er endnu ikke 10, og vi ligger i sengen med kaffekopper. I ovnen bager nogle surdejsboller, som jeg blev nødt til at sætte dej til i går – surdejen var boblet ud af glasset og ind i køleskabet…he he.

Om tre timer skal jeg til bryllup – min søster skal giftes. Det blir en dejlig dag ! Dog er jeg (som altid) i krise, og jeg aaaaaner ikke hvad jeg skal ta’ på…suk. Jeg finder nok noget, i sidste øjeblik.

Som I kan se, har jeg allerede rodet rundt i mit tøj, for at finde noget til i dag….. hvad er det med kvinder? Jeg har ikke noget at ta’ pååååå !!!! 😉

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sifka
  lørdag 22. maj 2010 at 09:27

  Tror du ikke, at du trænger til lidt nyt. Jeg mener bryllup og så’n?

 • Reply
  Therese
  lørdag 22. maj 2010 at 09:29

  Hi hi, jo….var også ude at kigge i går, og fandt en meget fin kjole….den passede dog ikke (den var for stor – hurra!), og så kunne jeg ikke nå at kigge butikker mere :-/

 • Reply
  judith
  lørdag 22. maj 2010 at 12:51

  jeg tror du har for meget at vælge i mellem:-)

 • Leave a Reply