Have haves (næsten)

Vi bor i en dejlig andelsforening på Vesterbro. Alle andre steder jeg har boet i København (og vi er nu oppe på 13 forskellige adresser), har der været ret små gårde, hvis altså der overhovedet har været nogen. Har der været borde og bænke, har man været heldig.

Her hvor jeg bor nu, har vi en kæmpe have. Jeg ved ikke hvor stor, men der er virkelig meget plads. Der er legeplads til ungerne, masser af borde/bænke, rosenbuske, rhododendron i massevis, frugttræer og bedst af alt en kæmpe græsplæne. Arj men altså, det er skønt.

Disse er der fire af, og i hver står der et bord og to bænke. Der er altid plads til at grille, og det er fantastisk.

Jeg elsker at læse om andre bloggeres haver og se deres smukke billeder fra blomsterbed og bedenes frodighed, og  min drøm er da selvfølgelig at jeg selv en dag har en have at grave i. Nu hvor vi har sådan en stor gård, så kan det dog godt vente lidt.

Istedet for et røvsygt cykelstativ, er der en kæmpe rhododendronbusk. Eller, det er vel flere buske samlet. I midten står der nogle træer. Rundt om, er der stå stativer, og der står min egen cykel så fint så fint.

Cykelbusken oppefra mit stuevindue.

Jeg glæder mig til alle blomster er sprunget ud. Mon så ikke jeg får taget flere billeder? 😉

7 comments
  1. Neeejj der boede jeg i nr 7A fra 1996 til 1999 og så alle buskene og træerne komme i jorden 😉 Hvor er der blevet fint idag….

  2. Jeg kan fuldstændig sætte mig ind i din glæde ved dit grønne område i gården – det er en stor nydelse at have noget grønt omkring sig. Dejligt for dig at have så fine forhold, det glæder mig på dine vegne.

  3. Louise – Nej hvor morsomt 🙂 Verden er lille.

    Trine-Louise – ja, det er nemlig så skønt og enormt dejligt når man bor i en by 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere