Have haves (næsten) - CopenhagenDaily
7 In bolig/ udenfor

Have haves (næsten)

Vi bor i en dejlig andelsforening på Vesterbro. Alle andre steder jeg har boet i København (og vi er nu oppe på 13 forskellige adresser), har der været ret små gårde, hvis altså der overhovedet har været nogen. Har der været borde og bænke, har man været heldig.

Her hvor jeg bor nu, har vi en kæmpe have. Jeg ved ikke hvor stor, men der er virkelig meget plads. Der er legeplads til ungerne, masser af borde/bænke, rosenbuske, rhododendron i massevis, frugttræer og bedst af alt en kæmpe græsplæne. Arj men altså, det er skønt.

Disse er der fire af, og i hver står der et bord og to bænke. Der er altid plads til at grille, og det er fantastisk.

Jeg elsker at læse om andre bloggeres haver og se deres smukke billeder fra blomsterbed og bedenes frodighed, og  min drøm er da selvfølgelig at jeg selv en dag har en have at grave i. Nu hvor vi har sådan en stor gård, så kan det dog godt vente lidt.

Istedet for et røvsygt cykelstativ, er der en kæmpe rhododendronbusk. Eller, det er vel flere buske samlet. I midten står der nogle træer. Rundt om, er der stå stativer, og der står min egen cykel så fint så fint.

Cykelbusken oppefra mit stuevindue.

Jeg glæder mig til alle blomster er sprunget ud. Mon så ikke jeg får taget flere billeder? 😉

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Therese
  lørdag 29. maj 2010 at 12:36

  Nemmerlig 🙂

 • Reply
  Therese
  lørdag 29. maj 2010 at 12:49

  Deborah – nej, vi har desværre ikke en altan. Det ville ellers også ha’ været super skønt 🙂

 • Reply
  judith
  lørdag 29. maj 2010 at 12:01

  det gør du og jeg vil glæde mig til at se dem:-)

 • Reply
  Deborah
  lørdag 29. maj 2010 at 12:46

  Ja det er sørme en flot have. Kan godt forstå, I er glade for at have den. Har I også altan?

 • Reply
  Louise
  søndag 30. maj 2010 at 13:34

  Neeejj der boede jeg i nr 7A fra 1996 til 1999 og så alle buskene og træerne komme i jorden 😉 Hvor er der blevet fint idag….

 • Reply
  Trine Louise
  tirsdag 1. juni 2010 at 07:40

  Jeg kan fuldstændig sætte mig ind i din glæde ved dit grønne område i gården – det er en stor nydelse at have noget grønt omkring sig. Dejligt for dig at have så fine forhold, det glæder mig på dine vegne.

 • Reply
  Therese
  tirsdag 1. juni 2010 at 09:49

  Louise – Nej hvor morsomt 🙂 Verden er lille.

  Trine-Louise – ja, det er nemlig så skønt og enormt dejligt når man bor i en by 🙂

 • Leave a Reply