Halløj du (våde) danske sommer

På vej hjem (i regnen) fra arbejde, gik jeg forbi den lokale kiosk. Mælkebøtten, hedder den vist. Jeg tænkte at det var i dag jeg ville blive heldig og vinde 10.000 på et Kvik-Skrab…..det var det så ikke.

Til gengæld havde han store hvide liljer og danske jordbær. Jeg kunne ikke lade være. Nu kan jeg glæde mig over liljerne der snart springer ud, og dufter min lejlighed til med en sommerduft så fortryllende – og en smule mormorduft. I min mave er der jordbær med fløde, og i Kattens mave er der fløderester.

Aftensmaden bestod af frisk ravioli, grønt og laks. Måske jeg lægger opskriften op senere – for det var virkelig lækkert. Maden blev indtaget i stilhed….eller dvs. måske nærmere opmærksomhed. Opmærksomhed rettet mod Kjærstens iPad og opdateringerne fra WWDC – der er nu en ny iPhone på trapperne. Spørg mig om det kribler i fingrerne?

Livet er godt – trods alt.

6 comments
  1. Deborah – det kan du nemlig ha ret i. Whitney, næ…jeg skrev lidt på Facebook, men efter pressens dækning af den, synes jeg ikke jeg havde så meget mere at tilføje 🙂

  2. Ja det er det. Man skal huske at være glad for noget HVER dag, og set i det store hele er “lidt” regn jo ikke vigtigt.

    Jeg hørte aldrig en lyd om den Whitneykoncert?

  3. Okay – Enough said 🙂 Jeg ville da også være overrasket, hvis du havde noget godt at sige. I’m sorry, for jeg ville så gerne, at du skulle have haft en god aften.

  4. Jeg havde en super dejlig aften alligevel 🙂 men jo, man skal nok ikke tænke for meget over at ha spildt 600 kroner …. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere