4 In mig/ venner

Spontane aftaler

Det gode ved at ha’ så mange veninder på barsel (i skrivende stund 4 og inden længe 5), er at der er rig mulighed for spontane aftaler. Forleden var det den skønne økoshop-indehaverske der holdt mig med selskab, på en dejlig café med dejlig mad og endnu dejligere snak. Inden da, havde jeg set hendes to troldeunger, som jeg stærkt overvejede at proppe i lommen – det var der da nok ingen der ville lægge mærke til.

I dag har jeg drukket te med min højgravide skoleveninde. Nui, hvor er der ikke længe til at en lille pige kommer til verden. Spørg lige om jeg glæder mig.

Så når jeg om lidt blir’ arbejdssøgende/hjemmegående/hausfrau, skal jeg vist ikke være bange for at kede mig.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ann-Christine
  lørdag 12. juni 2010 at 08:15

  Det var så hyggeligt, som altid 🙂
  Og jeg er sikker på at du ikke kommer til at kede dig, ovehovedet

 • Reply
  Therese
  lørdag 12. juni 2010 at 12:38

  Nej vel 🙂

 • Reply
  Rikke
  lørdag 12. juni 2010 at 15:44

  Jeg skal nok sørge for, at du ikke kommer til at kede dig 😉 Og tak for hyggelig sludder i går – som altid!!

 • Reply
  Therese
  lørdag 12. juni 2010 at 19:15

  Det er godt at høre Rikke, og ja, det var super hyggeligt. Det er vi ret gode til 🙂

 • Leave a Reply