Ode til rygeosten

Da vi i går handlede, så jeg en ordentlig stor rygeost fætter. Jeg hapsede den, og glædede mig til en af de mange knækbrødskombinationer jeg ville lave mig til frokost.

  • Rygeost og kylling
  • Rygeost, tomat og avocado
  • Rygeost og jordbær
  • Rygeost og tomat
  • Rygeost med lidt peber
  • Rygeost og varmrøget laks eller ørred
  • Rygeost og spansk skinke

Ja altså, det er jo kun til knækbrød. Man ku’ jo også lave en rygeostcreme, som for eksempel kunne bruges i en kartoffelsalat, eller noget dip til radiser og andet hapsegrønt. Der er mange muligheder.
En dag kunne man også lave sin egen rygeost. Mums.

Min mave er i hvert tilfælde glad nu, efter tre stykker knækbrød med den smækreste og blødeste rygeost 😉

(og dem der tænker “få dig et liv, du skriver et indlæg om rygeost!!!”…..ja….I know……).

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere