Onsdag formiddag - CopenhagenDaily
6 In arbejdsløs/ mig

Onsdag formiddag


Kaffen er helt sort, og varm. Den hjælper, for helt frisk er jeg endnu ikke. Om to timer, er jeg så heldig at skulle indtage yderligere en kop eller to, i den søde Mariannes selskab. Hvis vi er heldige, kan vi også få lidt selskab af Frk. Reiter.

Min netbank fortæller mig at jeg har modtaget sidste løn fra mit x-job. Jeg sukkede lettet, da jeg havde frygtet ballade. Jeg blev ikke just behandlet med respekt det sidste stykke tid jeg arbejdede der, og efter opsigelsen mødte jeg i to uger op til en kold chef skulder. Ikke et ord blev sagt, meget ubehageligt – men samtidig blev jeg bekræftet i at det var det rigtige.
Min krops stress-niveau, er stadig for højt. Jeg kan stadig mærke den tunge følelse i hovedet og uroen i kroppen, men jeg kan føle bedring. Skagen hjalp.

Papirerne til A-kassen, er udfyldt og sendt ind. En tur i karantæne, og så kan jeg få lidt dagpenge indtil lykken smiler til mig og giver mig et job. Det er ikke en rar følelse at være afhængig af andre, når man nu er vokset op med en “ka’ selv” mor – gudskelov.

Tankerne er store og mange, og inderst inde kan jeg mærke det er det rigtige jeg har gjort.  Nu vil jeg nyde resten af kaffen, og lytte til radioen.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  kagekonen
  onsdag 30. juni 2010 at 10:55

  åh hvor hyggeligt med “kaffe-date” det er lige før man bliver helt misundelig ;o)

  Godt at høre, at beslutningen stadig føles rigtig.

 • Reply
  Deborah
  onsdag 30. juni 2010 at 15:49

  Godt, du er tilpas med beslutningen. Dog forstår jeg ikke helt den med, at være afhængig. Når man lever i et forhold, så skal man da kunne hjælpe hinanden i sådan en situation. Ellers er det da ligemeget. Men selvfølgelig er det fint, at kunne klare sig selv, når man kan det.

 • Reply
  Therese
  onsdag 30. juni 2010 at 18:22

  Kagekonen – he he, du skal da være med næste gang 🙂
  Ja, det er nemlig ret rart.

  Deborah – det er nu ikke så meget i forhold til Kjærsten. Han har hjulpet og støttet en masse, og det er jeg ham meget taknemmelig for. Det jeg tænker på, er at blive afhængig af dagpenge. Dét er jeg ikke glad ved, da jeg altid har tjent mine egne penge, udover selvfølgelig da jeg var på SU. Det har jeg det nu en gang bedst med.

 • Reply
  Therese
  onsdag 30. juni 2010 at 18:31

  Marianne – det var så dejligt at snakke, sladre og ses 🙂 Glæder mig til næste gang. I Randers !!! – sgu

 • Reply
  Marianne's mening
  onsdag 30. juni 2010 at 18:30

  Tusind tak for meget hyggelige timer sammen med dig og Lotte! Hvor er jeg heldig at kende jer to :0)

  Kagekonen, næste gang skal du da med :0)

 • Reply
  Deborah
  onsdag 7. juli 2010 at 09:19

  Okay, ja det med dagpengene kan jeg godt følge dig i. Noget skidt og ryge “i systemet” og kan godt forstå, du gerne vil undgå.

 • Leave a Reply