Solskinsdag - CopenhagenDaily
4 In arbejdsløs/ mig

Solskinsdag

En ny dag er begyndt. En ny måned er begyndt. Vi tar’ hul på sommermåned nummer to, og jeg synes det er skønt. Juli er lig med at Kjærsten og jeg skal på ferie. Uh jeg glæder mig.

Dagen i dag, startede med kaffe og hyggesnak. Nu er Kjærsten på vej til arbejde, og jeg vil tage mig sammen. Jeg skal ha’ trænet mit knæ, men orker ikke fitnesscentrets lumre varme. Jeg må tage stuegulvet i brug, og det er sikkert også fint nok.

I køkkenet, står en kasse med 1,5 kg tomater. Der var i starten tre, men halvdelen er i ovnen. Jeg skal lave flere af de gode. Udenfor blomstrer hylden, og lokker til hjemmelavet saft. Der er meget jeg gerne vil nå.

På Jobnet, har jeg meldt mig ledig. Så er det officielt. Jeg er blevet tilknyttet en jobcenter på Skelbækgade……vil det sige man skal investere i en lårkort nederdel??

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kenni
  torsdag 1. juli 2010 at 15:51

  Det kan sagtens lade sig gøre at træne hjemme hos sig selv. Det har jeg gjort siden foråret, så jeg ikke kom helt ud af den i min uge med arbejdet, hvor jeg træner 2-3 gange om ugen i min friuge. Jeg laver en række maveøvelser og de tager omkring 15 – 20 minutter, at udføre. Det sker 1 – 2 gange når jeg har lyst og gider.

 • Reply
  Sidsel
  fredag 2. juli 2010 at 19:13

  Godt så… Nu er et glas begyndt at koge af sig selv… Det gærer.. Hvad gjorde jeg forkert??
  Skal i gang med hyld, og det er heldigvis min spidskompentance..
  Og Skelbækgade, ja…som mig og min veninde på vej hjem fra byen, vi fik da mange tilbud, så lårkort behøver du ikke at investere i….Men ved ikke om det liiiiige er den slags job du søger 😉
  Go weekend

 • Reply
  Therese
  lørdag 3. juli 2010 at 16:56

  Sidsel – kan det være at glasset ikke slutter ordentligt tæt ? Eller at da du lavede dem, de ikke kom helt op på boblepunktet i ovnen?
  Jeg ved det ellers ikke.
  He he, er ikke lige det job jeg søger – det må jeg hellere sige til dem dernede på jobcentret 😉
  God weekend til dig

 • Reply
  Therese
  lørdag 3. juli 2010 at 16:59

  Kenni – ja, det er fint at træne hjemme. Det gode ved træningscentret, er at jeg samtidig kan få konditionstrænet 🙂

 • Leave a Reply