Weekendforberedelser - CopenhagenDaily
2 In familien/ mig

Weekendforberedelser

Kaffen i koppen, er dampende varm. Langsomt får jeg øjne, efter at Kjærsten vækkede mig. Han er nu på vej til tandlæge, den stakkel.
Jeg skal lige om lidt, ha lavet hyldeblomstsaften færdig. Den har stået og trukket nogle dage, og jeg er spændt. Det er ikke den opskrift jeg plejer at bruge, og i denne her skal sukkeret først i tilsidst.
Jeg skal også ha’ pakket weekendtasken. Min mor har fødselsdag på søndag, og jeg ved at vejret blir fantastisk. Derfor tar’ jeg ned mod det sydsjællandske i dag. Uh hvor jeg glæder mig til at ligge i haven og ooooooose 🙂 Kjærsten kommer også derned, og måske man kunne køre en aftentur til stranden, eller ud og købe en KÆMPE is med guf??

Hvad skal du lave i weekenden?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sifka
  fredag 9. juli 2010 at 10:11

  Jeg er også nået til kaffen. Med mælkeskum und alles. Hils din mor mange gange og ønsk tillykke.

  Min weekend bliver en blanding af nydelse og praktiske gøremål. Men den bliver dejlig.

  God weekend:)

 • Reply
  Therese
  fredag 9. juli 2010 at 11:16

  Det lyder herligt Sifka. Nydelse er dejligt – selv om man indimellem skal lave lidt praktisk 🙂
  Jeg skal hilse, og spise et stykke kage for dig også.

 • Leave a Reply