Svedig morgenkaffe - CopenhagenDaily
2 In mig

Svedig morgenkaffe

Jeg sidder ude på mors terasse. Solen steger allerede, og jeg burde snart gå ind og ta noget faktor på. Kaffen ryger ned, selv om den er ca. samme temperatur som luften – morgenkaffe skal der altså til. Bølgerne gik højt i går, og efter en flaske bobler og lidt kolde hof, blev der lyttet til gamle kassettebånd. CV Jørgensen, Savage Rose, Styx og meget andet. Uh, det var altså hyggeligt. Kroppen er lidt flad nu…. mystisk 😉

Om en times tid, tager vi Toyotaen, og dribler ud i havecenter og Jysk. Der skal købes lavendler og “flydere”. Det gider jeg godt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Therese
  lørdag 10. juli 2010 at 09:55

  Deborah – det var nemlig rigtig hyggeligt. Ha ha, ja. Men ikke så skarp grøn 😉 Lys og luftig.

 • Reply
  Deborah
  lørdag 10. juli 2010 at 09:49

  Det lyder hyggeligt. Nej hvor jeg godt gad have min mor og hygge med 🙁 Er glad for du er grøn igen her 😉

 • Leave a Reply