Hygge i køkkenet


Kjærsten og jeg har fået gæst. En frøken “snart på jordomsejling“, skal ha’ en lille hånd med rejsebloggen. Jeg hygger mig med madlavningen, mens de to sidder og nørder ved køkkenbordet. Katten er stadig splatkat her i varmen, og lytter med et halvt øre til lydene af kniv i kød – tænk hvis der falder et stykke ned på gulvet, så skal man jo være klar.

5 comments
  1. Marianne – jeg hilser gør jeg, og takker kæresten 🙂 Kram til dig.

    Andrea – det er meeeeeeget seriøst 😉 hi hi. Splatkatten splatter videre inde i sofaen i stuen, koen er vist splattet så meget ud som den overhovedet kan. Muuuuuhhhh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Mød Helge

Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på…
Læs mere