Efterårstur i Tivoli - CopenhagenDaily
0 In kjærsten/ mig/ pænt/ udenfor

Efterårstur i Tivoli

For en uges tid siden, gik Kjærsten og jeg en efterårstur i Tivoli. Målet var en bøfsandwich, og senere et godt glas øl.
Der var ikke mange mennesker, og man kunne godt fornemme at den gamle have var ved at forberede sig til sæsonslut. Om lidt er der “Halloween” marked, og senere åbner julemarkedet. Jeg elsker Tivolis julemarked, og glæder mig som et lille barn. I det hele taget, kan jeg mærke at julestemningen så småt er ved at trænge sig på. Det er en smule tidligt synes jeg, men måske det hænger sammen med at jeg glæder mig til at pynte op og julebage i min og Kjærstens dejlige lejlighed.

Tilbage til Tivoli.

Vi gik hen i “Bøfgrillen”, og fik en bøfsandwich med det hele. Det er meget sjældent jeg spiser den slags, så det bliver nydt i fulde drag når jeg endelig gør det. Sovs, agurkesalat og det hele. Mums. Øllen blev fundet hos Færgekroen. En “Amber”. Slet ikke så galt enda. Vi sad udenfor, og kunne nyde at solen blev svagere, og LED pærerne stærkere.

Haven er smuk i mørke.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply