0 In familien

Skagensmalerne – go home!

Det går forrygende hernede på landet. Jeg ankom fredag, hvor vi osede og lavede dejlig mad. I går havde vi så en skøn dag, med en tur på torvet og bagefter et par timers maleri i det fri.

Vi nød den strålende sol og den blå himmel, og sad begge to meget koncentrerede med hvert vores lærred. Resultatet blev ikke så tosset enda. Jeg malede i efterårsfarver, med grønne, brune og lyng-agtige farver, og mor var ude i nogle blålige toner.

På mit billede, mangler kun en signatur. Billedet kommer op at hænge i mors stue. Hendes er ikke færdigt endnu, så jeg er spændt på at se, hvordan det ser ud, næste gang jeg kommer herned. Måske det så kan komme med mig hjem.

Om lidt, smutter vi til Rønnebæksholm og kigger på billeder af Sigurd Swane. Mon han er ligeså godt som “Herlufmaglemalerne” … 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply