2 In mig

Vindblæst stilhed

Det er ikke meget der sker på bloggen. Jeg går istedet en masse lange ture, tænker tanker, drikker te og hygger med veninderne.

Jeg er næsten lige kommet hjem, og har sat en lille portion risengrød over. Jeg har været ude siden klokken 10.30 i formiddag, så benene er ømme og håret lettere vindblæst. Næsten 9 kilometer, blev tilbagelagt i dag. Jeg har dog ikke kun vadet rundt, jeg har set en dejlig veninde, til “Extreme Brunch” , og derefter en regnvejrsgåtur til Frederiksberg, hvor søsteren var så sød at gi’ en kop te og en ostemad.

Nu skal der så ellers spises grød, drikkes te og kigges jobannoncer. Det er da en onsdag aften man lige kan overskue.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anne Dyrholm Stange
  onsdag 27. oktober 2010 at 19:39

  Hyggelig omend langt-gående dag.
  Nyd din aften hjemme i din lune stue…

  • Reply
   Therese
   onsdag 27. oktober 2010 at 20:51

   Tak, Anne. Håber du også har det skønt i din lune stue – med din sildeånde. Mums 😀

  Leave a Reply