Vindblæst stilhed

Det er ikke meget der sker på bloggen. Jeg går istedet en masse lange ture, tænker tanker, drikker te og hygger med veninderne.

Jeg er næsten lige kommet hjem, og har sat en lille portion risengrød over. Jeg har været ude siden klokken 10.30 i formiddag, så benene er ømme og håret lettere vindblæst. Næsten 9 kilometer, blev tilbagelagt i dag. Jeg har dog ikke kun vadet rundt, jeg har set en dejlig veninde, til “Extreme Brunch” , og derefter en regnvejrsgåtur til Frederiksberg, hvor søsteren var så sød at gi’ en kop te og en ostemad.

Nu skal der så ellers spises grød, drikkes te og kigges jobannoncer. Det er da en onsdag aften man lige kan overskue.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere