Fundet af en gris - CopenhagenDaily
2 In mad

Fundet af en gris

Ej, egentlig så er den hvide trøffel, fundet af hunde, nede i et område der hedder Alba i Piedmonte, Italien. Rygterne siger at mafiaen kan finde på at kidnappe gode trøffelhunde, og kræve kæmpestore løsesumme for dem.

Jeg er en stor trøffel elsker, men indtil for få timer siden, var det faktisk kun sorte trøfler, der har ramt mine smagsløg.
Nu er det sæson for de sjældne dyre hvide trøfler, og det skulle prøves. Hovedretten var oksefilet, stegt rosa, mørt og lækkert. Ovenpå var der høvlet fine tynde skiver af den hvide trøffel.
Billedet er ikke værd at skrive hjem om, men I kan da få en idé om hvordan sådan en trøffel tar’ sig ud.

Duften var fin, og ikke helt så kraftigkvalm som den sorte kan være. Smagen var også meget mere nuanceret, og smagte helt utroligt lækkert. Slet ikke parfumeret, men kun det bedste fra de sorte trøfler….arj, men det er jo næsten umuligt at forklare! Kommer du forbi en hvid trøffel på et stykke kød, så spis det !

Vil du læse mere om den guddommelige knold, så kig ind hos Kasper.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lone
  søndag 5. december 2010 at 09:29

  Hvor sjovt, at man også bruger hunde til at finde trøfler. De spiser dem vil heller ikke, ligesom grisebasserne gør.

  Mafiaen er ikke helt uden fantasi, når det drejer sig om at skrabe penge ind 🙂

  Du er rigtig god til at beskrive de lækre retter, du indtager, Therese. Mine tænder løber altid i vand, når jeg læser med 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 5. december 2010 at 15:41

   Tak, Lone. Jeg elsker jo at spise god mad, og det er næsten den eneste måde man kan dele, med ord og billeder :o)
   Du bor sikkert ikke langt fra den restaurant vi var på, San Marco ved Gl.Kongevej/Falkonér Allé krydset. Du og husbond, burde smutte derhen en dag. Mums.

  Leave a Reply