Weekenden starter roligt

Efter en vel overstået første gang hos jordmor, tog jeg i Brugsen og købte ind til lidt frokost. Kjærsten var ikke kommet afsted på arbejde endnu, så jeg greb chancen til en hyggelig frokost sammen, da min frokostaftale var blevet aflyst.
Efter rugbrød med roastbeef, makrel, sild og andet godt, var vi mætte og tilfredse. Nu er kjærsten smuttet afsted til kontoret, og jeg har lavet lidt dadel-julekugler, hvis den søde tand har brug for lidt senere. Mums.

Jeg gik tidligere forbi en kiosk, for efter indlægget i går, blev jeg klar over at den bedste måde at slappe af på, måtte være med nogle dejlige blade. Jeg kunne ikke bestemme mig, så man må sige at det blev til en blandet landhandel.

Der skal læses og drikkes te i eftermiddag, for aftalen om at ta på julemarked på Christiania, er også aflyst. Sådan får man en hel dag for sig selv, forærende.

I vinduet hænger Annes fine flyvende frøkner. De flyver let og dansende, og pynter rigtig meget i vinduet, som ellers også har julekrybbe, mors fine engel, snefnug og en lyskæde at juleprale med. Man er vist ikke i tvivl om hvilken måned vi er i, hvis man besøger os her på vesterbro.

Katten lader sig ikke sådan imponere af al julestadsen. Hun fik en rest af makrellen fra frokosten, og er nu hoppet tilbage i “flødeskummet”, den store hvide dundyne, i sengen. Der blir’ hun sikkert liggende resten af dagen.

8 comments
  1. Hvor hyggeligt med frokost med Kjærsten og så en dag helt for dig selv…og god underholdning kan jeg se…;-D…Jeg kan også se på vores dyner at der buler i, så mon ikke tøserne hygger sig når vi er gået ud af døren…og hvor er hun forresten lækker…God aften til dig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere