Weekenden starter roligt - CopenhagenDaily
8 In jul/ kat/ kjærsten/ mig

Weekenden starter roligt

Efter en vel overstået første gang hos jordmor, tog jeg i Brugsen og købte ind til lidt frokost. Kjærsten var ikke kommet afsted på arbejde endnu, så jeg greb chancen til en hyggelig frokost sammen, da min frokostaftale var blevet aflyst.
Efter rugbrød med roastbeef, makrel, sild og andet godt, var vi mætte og tilfredse. Nu er kjærsten smuttet afsted til kontoret, og jeg har lavet lidt dadel-julekugler, hvis den søde tand har brug for lidt senere. Mums.

Jeg gik tidligere forbi en kiosk, for efter indlægget i går, blev jeg klar over at den bedste måde at slappe af på, måtte være med nogle dejlige blade. Jeg kunne ikke bestemme mig, så man må sige at det blev til en blandet landhandel.

Der skal læses og drikkes te i eftermiddag, for aftalen om at ta på julemarked på Christiania, er også aflyst. Sådan får man en hel dag for sig selv, forærende.

I vinduet hænger Annes fine flyvende frøkner. De flyver let og dansende, og pynter rigtig meget i vinduet, som ellers også har julekrybbe, mors fine engel, snefnug og en lyskæde at juleprale med. Man er vist ikke i tvivl om hvilken måned vi er i, hvis man besøger os her på vesterbro.

Katten lader sig ikke sådan imponere af al julestadsen. Hun fik en rest af makrellen fra frokosten, og er nu hoppet tilbage i “flødeskummet”, den store hvide dundyne, i sengen. Der blir’ hun sikkert liggende resten af dagen.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Pia
  fredag 17. december 2010 at 15:50

  hov der er vist noget jeg er gået glip af… Jordmor besøg… TILLYKKE er vist på sin plads både til dig og til kjæresten.

  • Reply
   Therese
   fredag 17. december 2010 at 15:56

   Hi hi, tak søde Pia 🙂

 • Reply
  Rejen
  fredag 17. december 2010 at 19:27

  Hvor hyggeligt med frokost med Kjærsten og så en dag helt for dig selv…og god underholdning kan jeg se…;-D…Jeg kan også se på vores dyner at der buler i, så mon ikke tøserne hygger sig når vi er gået ud af døren…og hvor er hun forresten lækker…God aften til dig…

  • Reply
   Therese
   lørdag 18. december 2010 at 11:03

   Det var en hyggelig dag 😉
   Katte elsker bare dyner, og jeg har for længst opgivet at nægte hende en plads i sengen. Hi hi.

 • Reply
  Ann-Christine
  fredag 17. december 2010 at 20:11

  Det er godt at se at du får slappet dejligt af. Så hyggeligt med Anders And, det er godt nok mange år siden jeg har læst sådan et

  • Reply
   Therese
   lørdag 18. december 2010 at 11:03

   Anders And, er bare så hyggelig, AC 🙂

 • Reply
  Anne Dyrholm Stange
  lørdag 18. december 2010 at 10:43

  Du spænder da vidt der i dit magasinvalg, Therese, det fik mig lige til at smile 🙂

  Jeg er glad for, at frøknerne er landet godt hos dig, de hænger jo ganske nysseligt der.

  Ha’ en dejlig lørdag…

  • Reply
   Therese
   lørdag 18. december 2010 at 11:04

   Hi hi, ja Anne. Der er lidt for enhver smag.
   Frøknerne er så fine synes jeg. Det var alle tiders julekøb.

   Rigtig god lørdag til dig også.

  Leave a Reply