Må der leges nu?

Altså, selv om Spunken endnu ikke er ankommet, og selv om den ikke må lege med denne slags legetøj de første år, så ka’ man da godt købe det som pynt….ikk’ ? (det er jo også praktisk at mor har noget legetøj….eller at mor kan lege legetøjet til….ikk’…..)……

16 comments
  1. Ai, hvor ER det bare nuttet legetøj! – Jeg synes at det er helt, helt iorden at købe den slags på forhånd (tænk hvis det var udgået, når man nåede til den rette alder? Katastrofe!).

    1. Fedt ! Hvis en øglemor, mener det samme, SÅ må det jo være ok 🙂 Købe købe købe 😉
      (og så nævner jeg ikke det mega søde aktivitetstæppe i mumi, som jeg er helt forelsket i og mumiranglen som jeg allerede har købt….tjum tjum…)

  2. Hihi, jeg er sikker at hvis jeg købte det legetøj til “Bertha” (kommende barnebarn) så ville min Jimmi lege med det, han elskede mumitroldene som barn…Jo, så leg du det bare til…det er smadder sødt..;-D

    1. Bertha, hi hi. Vores blir’ udover Spunken, omtalt som “Elmer”. Ved de at det er en pige de venter?

      Jeg håber snart at sparegrisen siger go’ for at jeg kan købe mumihuset, for det er altså bare så fiiint !! 🙂

    1. Det er da spøjst, så mange som synes mumitroldene er uhyggelige. Hva er mon årsagen? Var det tegningerne, eller stemningen eller historierne ? Eller måske noget helt andet.

      Der er ikke meget MY over dig, Marianne. Det er du for glad og dejlig i låget til 🙂

  3. Nååå, hvor er det fint!! Jeg har slet ikke opdaget, at Mumitroldene er at få som legetøj.
    Bortset fra det, syntes jeg som barn, at de var lidt både-og. Lidt uhyggelige, men også lidt fascinerende. Jeg tror, det er stemningen. Den der lange, lange vinter, hvor Mumitrolden vågner og er helt alene. De er sådan lidt mystiske og tungsindige i det.

    1. Jeg kan sagtens se at de kan være lidt skumle, i måden de er tegnet på. Og de uhyggelige scener, er virkelig uhyggelige 🙂 Men mumien er bare så sød, og snorkfrøken med sit gule pandehår. Jeg var og er stadig helt vild med dem.
      Jeg ender nok med at købe det, om ikke til Spunken, så til mig selv 😉

  4. Ej, hvor er det bare kært! Jeg har godt nok endnu ingen børn, jeg kan bruge som undskyldning, men det er lige før at jeg får lyst til købe det til mig selv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om