Pip pip

Dejlig julegave, fra dejlig veninde.

Søndagskyllingen, er indtaget, og nu brummer opvaskemaskinen flittigt. Det var meningen at kyllingen skulle være en paprikakylling. Der var ikke nok paprika, så jeg var kæk med cayenne peber…. stærkt, men alligevel ret godt. Dog faldt der ikke mange stykker kylling af til Katten, og det er hun vist stadig mopset over.

Det er søndag aften, og jeg er træt i kroppen. Træt på den gode måde. Tidligere i dag, var jeg ude at gå en laaang tur med Katja, rundt om søerne. Det var piv glat, så en del af turen, gik vi på cykelstien. Vi havde to pit-stops, hvor der skulle hældes kaffe i take-away kopper. Kaffen varmede de frosne hænder, og snakken flød. Dejlig måde at tilbringe eftermiddagen på.

Jeg er håbløst bagud med bogudfordringsbogen, så måske jeg får læst lidt i den i aften. Endnu er jeg ikke blevet omvendt til krimi-genren, men man skal aldrig sige aldrig.

God søndag aften.

4 comments
  1. Sikke nogle dejlige små fugle 🙂 Ja, det var uhyggelig glat i går – vi var også ude at gå tur og så, at der var et tyndt, usynligt lag is på asfalten, men vi kom hjem uden brækkede ben …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere