Smør min mund med body lotion

Jeg sidder på Hvidovre Hospital, og har lige drukket en
flaske med væske, der smagte af modelervoks … Nu efter det er
drukket, føles det som at min mund er blevet smurt ind i bodylotion
… Formålet med denne galskab, er at tjekke for sukkersyge. Min
far har sukkersyge, og min mormor ligeså. Samtidig ligger mit bmi
over 27, så man skal tjekkes to gange under graviditeten. Nu må de
to timer gerne gå hurtigt…

21 comments
 1. Uff! Det skal jeg i morgen. Hernede tjekker man alle for det, hvilket paa sin vis er godt nok. Man tjekker ogsaa alle for toxoplasmosis – dvs. om man er imun overfor de bakterier som er i roedt koed og ikke mindst spansk skinke 🙂

  1. Jeg føler med dig. Det er godtnok kedeligt … Har kun siddet her i 55 minutter, så har 65 minutter tilbage …
   Smart med prøve for toxoplasmose! Jeg overvejede også at bede om det, men kom fra det. Så derfor er det stadig Kjærsten der tømmer kattebakken 😉

 2. Adder, kunne de ikke finde på noget med en anden smag ? Levertrans-salve f.eks..hihi…nej spøg til side, de kunne da godt lave det så det smagte af lakrids, jordbær eller hvad med uden smag…Håber smagen forsvinder og fornemmelsen ligeså…;-D

 3. Godt nytår, Therese 🙂

  Jeg har netop nydt at læse dine indlæg for en længere periode. Det er dejligt at læse, at du og Spunken trives fint 🙂

  Du har også gået tur omkring søerne. Der har været helt vildt glat. Jeg forstår ikke, at man ikke også fejer gangstierne, når man alligevel er forbi med maskinen for at feje cykelstierne…

  Jeres kat ser rigtig skøn ud. trefarvede katte er lidt af en sjældenhed. Det er ikke til at se på hende, at hun nærmer sig en alder af 16 år. Og legelysten er også intakt. Det var herligt at se hende live 🙂

  Det lyder som en hæslig drink, du er blevet tilbudt på Hvidovre Hospital. Nu er du forhåbentlig undsluppet, så du kan vælge din favoritdrik 🙂

  Tak for din søde hilsen, da vi mistede vores Rufus. Knus til dig 🙂

  1. Tak, Lone. Æv, det er en ordentlig omgang I har været igennem. Det er så trist at miste et medlem af familie, om så det er en med eller uden pels.

   Katten er dejlig, jeg håber hun holder nogle år endnu. Dengang jeg valgte hende, sagde ejeren “du vil da vel ikke ha den med alle farverne? Den ligner et garnnøgle af rester”. Yeps – hende ville jeg gerne ha’ :o)

   Jeg drikker en masse danskvand og en kop kaffe, lige nu. Mmmm.

   Kram og god aften, Lone.

 4. Jeghar også været der, Therese – og din beskrivelse er lige i skabet. Ydrkkk, jeg havde helt glemt det 😉

  Hyg dig med et par gamle, slidte ugeblade og kedsommelig venten 😉

  1. Jeg tar’ gerne en ekstra flaske med, og sender til Gug. Ej, spøg til side. Det var godt nok klammo, og heldigvis havde jeg en bog i tasken, og min telefon at fornøje mig med 🙂

 5. Pyyh, det er så klamt. Kan godt huske det.
  Jeg synes nu det værste var at skulle faste fra kl 22 aftenen før. Var simpelthen så sulten-sur da jeg vågnede om morgenen og havde en minimadpakke med på sygehuset så jeg kunne få noget mad så snart undersøgelsen var ovre. Men jeg var så også hele tiden sulten på det tidspunkt 🙂

  1. Jeg synes fra klokken 7 da jeg vågnede, til vi fik sukkerdrikken, var værst. Derefter havde jeg bare kvalme og hovedpine. Nu er kvalmen ovre, men hovedpinen hænger ved. Ydrk.

   Glæder mig allerede til jeg skal til endnu en omgang, til marts :-/

   Ha’ en dejlig aften 🙂

 6. Yrdkk, det prøvede jeg også første gang. Ikke nok med at man havde kvalme, og ingen mad i maven og skulle drikke den klistrede væske, så sprang der et kloakrør i rummet ved siden af os. Føj en stank – der var jeg meget, meget tæt på at give op!
  Håber alt er som det skal være og du har taget en god bog med 🙂

 7. Øv ja, har lige været igennem samme mølle. Det er så ubehageligt, klistret og man sidder bare der og kæmper for ikke at kaste op.
  Håber du får et fint resultat:o)

   1. Jeg havde min egen citron saft med, for det fik vi da jeg fik lavet testen for 4 år siden på Hvidovre, men nu var det på Køge sygehus og så ville jeg sikre mig, men jeg måtte ikke bruge den. Den var klamme væske var “for-citroniseret” heldigvis, men her måtte man ikke få de 2 glas vand og dem havde jeg jo ligssom set frem til og havde derfor ikke drukket noget hjemmefra. Forholdne på Hvidovre var altså bedre;o)

 8. Yuk – det lyder ikke rart. Jeg har ikke selv prøvet det, men kender flere, der har, og deres beskrivelse ligner din meget. Håber, du klarede bodylotion-fornemmelsen og de to timers ventetid. Hospitaler er ikke ligefrem det fedeste sted at få tiden til at gå…

  1. Du er heldig, og jeg håber for dig at du slipper for at prøve det. Det er jo også kun sukkersyge i familien, hvis man er for tyk eller hvis man har født børn over 4 kg, at man skal igennem det.

   Hvidovre er godt nok et kedeligt sted, men det hjælper at ha’ sin telefon og en bog med 🙂

 9. Pyyyha… Håber at du klarede den!! Jeg prøvede det her i
  nummer 2 graviditet og det ENESTE der holdt mig fra at aflevere
  væsken tilbage til den rare dame (for at sige det på den pæne
  måde), var at jeg så skulle drikke det igen an anden dag… Stort
  tillykke med graviditeten iøvrigt -jeg har jo fulgt med i noget tid
  nu 🙂

  1. Jeg klarede det !! Det er bare så klamt det dér væske, bvadr. Man må da kunne fjerne den bismag, tænker jeg, så det bare smager af sukker.

   Tak for lykønskningen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om