Der var du jo igen…

– weekend!

Når man er sygemeldt, flyder dagene lidt oveni hinanden, synes jeg. Weekenden blir’ dog alligevel nydt ekstra, for det er bla. dér jeg kan se mere til Kjærsten, som ellers arbejder 50-60 timer man-fre.

Denne weekend står på bloggerhygge lørdag, tænk, det er tre år siden jeg første gang med kriller i maven, mødte en masse med-bloggere. I morgen skal vi ses igen, og jeg har ikke rigtigt nogen anelse om hvem der kommer, men hyggeligt blir’ det nok.

Søndag skal Kjærsten og jeg i biffen, og måske han kan lokkes til en bid mad inden eller efter. Sådan en romantisk søndag, trænger jeg lidt til.

Nu vil jeg finde på noget at lave. Det er fredag, og der er ikke rigtig nogen der kan lege. Hva’ finder I andre på, sådan en fredag aften??

6 comments
  1. Det lyder da som en okay weekend. Her står den på fotos, og en enkelt cykeltur måske, og en tur ud og handle lidt. ¨

    Hvis kæresten kan lokkes ud og spise, kan jeg varmt anbefale restauranten, hvor jeg var forleden. Det er noget af det dejligste mad, jeg længe har fået. Endda til en yderst rimelig penge. Men det kræver selvfølgelig, I er til Indisk.

    1. Det lyder også som en dejlig weekend, Deborah 🙂

      Jeg elsker indisk mad, så det var da helt bestemt en mulighed. Det ser ud til at han er til at vi starter dagen med brunch, så det kan godt være når aftenen kommer, at vi er lidt mere til noget let mad. Nu må vi se 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere