Klassisk udstyr

Det er skægt, som man kan sidde i timevis og surfe babydims, når man har en lille spunk i maven. Det slog mig her til aften, at det meste jeg falder for, er gamle/klassiske/retro-babyting. Og jeg der troede vi var moderne kjøwnhawnere…
Det kribler i fingrene for at købe ind, men endnu en gang har jeg erfaret at pengene på kontoen, er skrumpet til et meget sølle beløb, efter at regningerne er betalt. Udstyrskøberiet må vente, en måneds tid eller to.
Well, jeg skal være glad for at kunne få barselsdagpenge, så det er jeg – selv om jeg rent faktisk i nat drømte at Spunken skulle sove i en kommodeskuffe, fordi vi ikke havde råd til at købe en seng…..

– og så er det vist nok med alt det babybloggeri!

18 comments
  1. Hi hi, Ikea kan også være helt ok. Lillepersengen står højt på ønskelisten, men man kan jo sagtens vente med at købe den, til Spunken er 3-4 måneder gammel. Jeg vil indtil da bruge liften og slyngevugge 🙂

 1. Fortsæt du da endelig – det er da hyggeligt at læse.
  Men jeg er jo nok også ret farvet af at have en ret så stor og lignende interesse lige for tiden 😉

  1. Ja, det er du jo nok 😉 hi hi. Ej, det er ok at babyblogge, men jeg tænker da også over at der jo nok er mange læsere der tænker “argh, mere baby” lissom hvis jeg i en periode har plastret bloggen til med billeder af Katten 😉

 2. Hehe, det der med “ikke babyblogger” kan du vist godt droppe 🙂 Du er vist omvendt. Og hvad gør egentlig en babyblogger? 😉 Det er super hyggelig læsning – og lækre fund 😉

  1. Hehe 😉 Tak Hanne. Jo, det ér da hyggeligt, og der kommer sikkert en masse babysnak. Tror mere det er mig selv, der holder på at jeg gerne vil kunne skrive om andet end babygylp og de nyeste sparkedragter 😀

 3. Min far er født i 1939. Han sov sine første to år i en kommodeskuff, og det ble folk av ham.

  Babysengen på bildet er en av mine favoritter. Tripp-trappstolen har jeg to av her i stua mi. Vi kjøpte en til hvert barn for over 20 år siden, og de er fortsatt i bruk. Du vet nok at stolene er norske, og har blitt klassikere her hos oss. Nå ser jeg at alle mine unge kolleger må ha en når de får barn.En sånn burde du ha, synes jeg, siden du er halvt norsk. Kan alle Thereses slektninger i Norge vennligst finne en Tripp-trapp til henne, brukt eller ny?

  1. Og så glemte jeg å si at vi har både Brio-toget og den lille hunden. Sånt varer i generasjoner. Apen kan du bare glemme. Den koster et hus. Madame har en. Du får besøke henne for å leke med den.

   1. Hi hi, jamen kansje han skal sove i kommedeskuffen da 😉

    Jeg har en tripp-trapp, hos mamma. Den er fra 1981, og den gamle modellen. De nye er mindre, og desværre har jeg ikke babybøjlen så han kan sitte i stolen, men kansje den kan kjøpes brukt!? Dumt det er nye mål.

    Apen er så fin, og kunne jo evt. være dåpsgave. Den lille koster vist 800 kr, så hvis en familie slår seg sammen, kunne det kansje være et dåpsønske 🙂

    Hi hi, kansje vi skulle besøke Madame :o)

    1. Jeg visste ikke at de nye Tripp-trappstolene var mindre. Men vi har baby-bøyle til vår gamle, så hvis du finner en brukt stol, tror jeg avgjort du kan kjøpe bøyle også. Det finnes også pute og et par andre tilbehør til stolen.

 4. De klassiske babyting er også gedigene. Det er nydelse at se de ting, du har fundet frem.
  Gad vide, om sæbekassebilen er populær. Nutidens børn vil nok helst have de biler, som er selvkørende og kan blinke og dytte 🙂
  Kjæresten må tage et ekstrajob som avisomdeler, så Spunken får, hvad mor ønsker sig 🙂

  Babybloggeri, kan man ikke få for meget af! 🙂

  1. Godt håndværk, går bare aldrig af mode. Det er så dejligt at se at så mange i min generation, går efter de “ordentlige” ting, som holder i mange år.

   Kjærsten har sagt at han nok skal bygge sæbekassebilen, med Spunken. Hi hi.
   Så diskuterer vi lidt om vi mon kan sende Katten ud som avisomdeler på Frederiksberg??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om