Træt på den hippe måde…

I dag var jeg til gravid-yoga for første gang. Havde lidt set frem til et rum fuld af “fuldfede flodkøer”, der trillede rundt fra den ene yoga position til den anden. Jeg blev klogere.

Det er åbenbart det hippe sted jeg går, så ud af 12, var vi to med morgenhår. Resten var biz-tøser, pop-sangerinder og overskuds flerbørnsmødre i det rette yogatøj.
Yogaen fejlede ikke noget, heldigvis foregik det meste med lukkede øjne og fokus på åndedrættet, så efter de to timers tid var gået, var det bare på med skoene og hjem.

Jeg var helt splattet og måtte indse at en ellers så hyggelig aftale, måtte aflyses. Jeg tog direkte hjem og sov i næsten tre timer.
Nu har jeg fået lidt mad i kroppen, drikker mig en kop te og glæder mig til jeg igen kan smutte i seng 😉

10 comments
 1. Aaaah det lyder dejligt. Når slet ikke sådan noget. Så satser på det med vejrtrækningen kommer naturligt under fødslen;-) Går det godt med spunken? Været til MD?

 2. Uhh, det lyder spændende! Jeg skal til prenatal yoga på torsdag for første gang, og havde regnet med, at jeg skulle forbi svømmehallenpå vej hjem, for at tage den svømmeprøve, som man absolut skal gennemgå for at kunne gå til graviditetssvømning. Men det kan da godt være at svømmeprøven skal udsættes, hvis man bliver så træt 😉

  1. Uh, det kommer jo helt an på hvor meget der skal laves til yoga. Jeg synes bestemt ikke hun lagde let ud, så jeg tror alle små bitte led og knogler, er strukket ud 🙂 Jeg kan mærke det i maven, her til aften, at der er strukket, men ikke på en dårlig måde.
   Men træt – jo det er jeg !

   Jeg har overvejet at ta i svømmehallen i morgen, men nu vil jeg lige se om jeg stadig er så flad at jeg har brug for at ta’ en rolig dag 🙂

  1. Oh yes, tak, Marianne 🙂 Jeg drikker vand med og uden citron. Tror der er røget en halv liter mere ned, end normalt. Kan også bare mærke at jeg er mere tørstig i dag 🙂

 3. jeg er sikker på at du bliver glad for det, men det er hårdt at starte op, fordi yoga er så koncentreret. Jeg kan som Marianne anbefale rigeligt med vand.

  1. Hej Ida, velkommen til min blog 🙂

   Ja, vand er vigtigt. Jeg har dyrket yoga før, men det er første gang til gravid yoga, og man må sige at kroppen opfører sig anderledes når man er fuld af hormoner, væske og andet godt 😉

 4. Det er sjovt, at du skriver det med de hippe. Jeg er nemlig begyndt til alm. fødselsforberedelse for flergangsfødende – lyder enormt langhåret egentlig. Men uanset, så er det hyggeligt. Men alle de andre har bare styr på sagerne, smart tøj på osv. Jeg står der med min tykke krop (der er mange små kroppe og fine maver på mit hold!) og kæmper med at styre ben og arme af samtidig. Mit ynglingstidspunkt er når klokken slår 18.30, vi sætter os på madrasserne og taler fødsler m.m. og spiser 🙂 Dét kan jeg sgu finde ud af.

  1. Der er virkelig også mange slanke kvinder på mit hold….så står man der med sine grå joggingbukser og store lår…. 😉 Nå ja, og som den fromme yogadame sagde “når man finder ud af hvilket mirakel det er at være gravid, kan man jo ikke andet end at elske sin krop” … nå jo, bevares. Love love så, da 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere