Klippe, klistre, k*sser…

Jeg har lige set et program, om “fødende k*sser”. Nu er K-ordet, ikke min favorit betegnelse af kvindens kønsdele, men jeg gav alligevel programmet en chance. Det var ganske interessant, med tre jordmødre der mens de talte om deres oplevelser, klippede og klistrede kønsdele i karton, i fine farver. Hi hi.

De talte om moden indefor behåring, hvordan de oplever mændenes interesse under fødslen (jeg har for eksempel en aftale med Kjærsten, der hedder fra navlen og op, han behøver ikke se hvad der sker dernede….), forskellige typer bristninger og ikke mindst den trend der er ved at komme, hvor unge kvinder får plastisk operation, forneden. Det kan skabe komplicerede bristninger, som kan være svære at få styr på.
Så var der et par mænd, der også fortalte lidt.

Ganske hyggeligt, interessant og underholdende. Du kan selv se det her, hvis du har lyst.

4 comments
  1. Hihi, jeg så også programmet forleden aften. Det var helt overvældende så begejstrede nogle kvinder er for at studere det organ på kryds og tværs og finde på nye smarte frisurer til vidunderet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om