Et helt år

For præcis et år siden, gik jeg rundt i den gamle lejlighed på Absalonsgade, og ventede på flyttemændene. Jeg kan huske det var en hård weekend, men det var det hele værd. Nu har jeg boet hos Kjærsten i et år, og vi har det nu meget dejligt os to.
Faktisk lå der sne i februar sidste år, på denne tid. Jeg siger det bare. Foråret skal nok komme – til marts – og ind til da, vil jeg da gerne ha’ noget mere af det hvide at kigge på.

I dag skal vi “søndagfede den”, mener Kjærsten. Det er fint med mig. Lørdag brugte vi tre timer på dyrehospitalets skadestue, da Katten endnu en gang havde kastet op i næsten to døgn… Hun fik en sprøjte med kvalmestillende, og er nu næsten sit gamle jeg igen. Hun må få skånekost i 4 dage, givet 1 tsk af gangen. Hun er ikke helt tilfreds 😉

10 comments
  1. Ja, det er helt utroligt, Marianne – men dejligt 🙂

   Katten har det meget bedre, og jeg er sikker på hun er tip-top i morgen. Tak 🙂 God søndag til dig, smækreste kvinde.

  1. Det var SÅ godt, Liselotte. Tænk hvor meget der kan ske på et år. Det var godt at jeg ikke holdt boheme-tilværelsen i indre by, for kær.

   Rigtig god søndag til dig, og tak for bedringsord til katteskindet 🙂

  1. Ja, det er helt vildt. Måske jeg sku’ se at få hængt de dér billeder op på væggene, som jeg har tænkt på i – nå ja – et år 😉

   God søndag til dig og familien, Catarina 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere