Hindbærcreme gir slanke ål…

På dørmåtten, stod to kasser med vitaminer. Den ene en “KUK Kasse” (det morer mig stadig, når jeg tænker på norsk…), den anden en eksotisk frugtkasse. Den sidste, var proppet med en bunke blommer, 2 mango, mange kiwier, 1 kokos, 2 ananas og 3 kæmpestore grapefrugter på 700 gram stykket. Wow.
Jeg pressede en halv grape i min smoothie, og den anden halvdel fik Kjærsten til morgenmad.
Det er da helt sikkert en kasse jeg gerne vil købe igen. Ingen æbler, pærer og andet “kedeligt”, det trænger jeg til. Nye friske vitaminer.

Om et par timer skal jeg til 24. ugers undersøgelse hos lægen. Med al det renderi på Hvidovre, behøver jeg egentlig ikke min almindelige læge, men da det jo er hende der også er Spunkens læge, synes jeg det er fint at holde kontakten.
Forleden havde jeg stadig kun taget tre kg på, men i morges sagde den knap fem kg! Slut med fastelavnsboller. Skylder skylden på hindbærcreme og væske i kroppen.
Det er skørt det med gravid-vægt. Marieanne på Hvidovre siger “bare nyyyd det, jeg åd som jeg ville og blev stor som et hus”. Det er nok bare det at når man det meste af sit voksenliv har kæmpet med vægten, er det svært at acceptere de ekstra kilo der kommer på, når madindtaget ikke har ændret sig synderligt. Måske egentlig blevet sundere (og nu taler jeg ikke om fastelavnsboller…!).

Jeg regner med det hele og lidt til, ryger af efter fødsel, amning og lange ture i parken, med barnevogn 😉

Nu vil jeg se om jeg kan nå hele mit yogaprogram, og derefter ta’ cyklen til lægen.

6 comments
    1. Grapefrugt er skønt, og også vanddrivende, så håber lige der ryger lidt af 😉 Ha ha.
      Mums, creme er godt – jeg er sikker på du stadig er smækker lækker. Tillykke mer rygestoppet, hvor længe har du været “clean” ?

  1. Jeg tog ret langsomt på, da jeg var gravid. Så benyttede muligheden for at spise magnum is osv., noget som jeg ellers ALDRIG ville gøre. Åh, det var dejligt at være gravid! Haha 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om