Når en pandekage bager..

Kjærsten var ikke svær at lokke, da jeg skrev at det var pandekagedag i dag. Han skulle købe mel og æg med hjem, hvis han havde lyst, og det havde han. Det er dog svært at finde rundt i øko-hylderne, så han kom hjem med fuldkornsmel. Hele stykker kim og det hele. Pyt, vi har da lavet pandekager alligevel, og med kål til middag og disse fiberbomber til dessert, får vi da en sund tarm…ha ha 😉

10 comments
  1. Jeg lavede galettes/madpandekager med speætgrahamsmel og serverede dem med spicy mexifyld og guacamole – så her er der også grobund for gennemluftning 😉

    1. Hej Inge-Margrethe.
      Jeg tror ikke den er noget for os, for hvad vi ikke har af køkkenudstyr efterhånden. Men jeg tvivler ikke på at den er smart 🙂 Skulle jeg begynde at lave pandekager på ugentlig basis, kan det da godt være jeg ville ønske mig sådan en fidus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere