6 In kjærsten/ mig

Fredag morgen

Kaffen damper i koppen, og morgenmaden er indtaget. Når Kjærsten er færdig med sit morgenbad, smutter vi ind til byen, hvor vi skal justere forlåååvelsesringen. Så går der nok et par uger før jeg endelig kan putte den på ringfingeren.
Derefter smutter Kjærsten på arbejde, og jeg vil ose lidt inde i midtbyen – kun ose…. det eneste jeg må ta’ med hjem, er en ny buket blomster til spisebordet.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Helle K.
  fredag 11. marts 2011 at 10:46

  God fornøjelse – mon du kan holde det? 😉
  Jeg har tænkt over, hvorfor du skriver forlovelse med mange å’er – det lyder som om du synes det er flovt – eller noget 🙂

  • Reply
   Therese
   fredag 11. marts 2011 at 15:03

   Jeg kunne næsten holde det, Helle. Det blev til et hårspænde og lidt dims til Spunken…ups 😉

   Syns’ bestemt ikke forlåååvelsen er flov, nærmere lidt sjov 🙂 Det skal lige siges, at Kjærsten og jeg med sjov i stemmerne, kalder hinanden for “min forlåååvede” :o) (når så vi er gift, blir’ det nok stodderen og kranen… 😉 )

 • Reply
  Pigen
  fredag 11. marts 2011 at 11:27

  Altså ved halvdelen af dine indlæg tænker jeg: “Det er jo lissom mig!” 😀 Eller i hvert fald er det ikke så længe siden jeg var der…

  Jeg fik en gigantisk midlertidig forlovelsesring, som så skulle ombyttes til min drømmering. Vi kan stadig ikke heeelt bestemme os, og det er nok også gledet lidt i baggrunden. Og således har jeg pludselig fået vielsesringen på før forlovelsesringen 😀 Jaja, det kommer sikkert… Så thumbs up for, at I gør det i rigtig rækkefølge, hehe 😉

  • Reply
   Therese
   fredag 11. marts 2011 at 15:04

   Hi hi, har du ikke ombyttet den endnu ? 😉 Men tillykke med bryllup. Det er jo rart at få sin drømmering, så det er da helt fint du venter til den rigtige dukker op.

   Jeg fik bestilt min drømmering i dag. Så den er færdig om en uge eller to. Skønt.

 • Reply
  Helle K.
  søndag 13. marts 2011 at 13:32

  Nåååh sådan – men dims til spunken skal der være plads til 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 13. marts 2011 at 14:01

   Dims er godt 🙂 hi hi

  Leave a Reply