Fredag eftermiddag

Jeg lod mig ikke friste, da jeg passerede den lille hyggelige blomsterhandler på Værnedamsvej. Det var ellers meget let at blive fristet, men jeg var sulten og gnaven, så det skulle gå hurtigt med at komme hjem.

Efter frokosten, er dagen gået med at sove. Nu er jeg næsten mig selv igen, og snart skal Kjærsten og jeg til fødselsdag. Det er med mad, og maden er sushi – nam. Jeg har husket at putte Balancid i tasken, så jeg ka’ gi’ den gas med de syltede ingefær 😉

Rigtig god fredag til dig.

4 comments
 1. Hihi, dér stod jeg sukkede over de smukke forårsbebudere i torsdags 🙂

  Jeg gik tur med Teddy. Vi kom også forbi fiskehandleren, hvor døren stod åben. Teddy blev bange for fiskelugten 🙂
  Henne om hjørnet kom jeg forbi et vindue med de skønneste kager. Det viste sig at være Lagkagehuset. Den har jeg ikke lagt mærke til tidligere. Jeg købte en stor, dejlig kage, som jeg skulle ha’, når vi kom hjem fra lufteturen. Den holdt kun til Skt. Thomas Plads, hvor Teddy og jeg satte os på en bænk og guffede den med det samme 🙂

  Flot, at du kunne gå forbi Værnedamsvejs fristelser på slunken mave.

  Rigtig god weekend, Therese 🙂

  1. Det var meget svært ikke at blive fristet, Lone. Jeg overvejede også at gå ind til Lagkagehuset, men sulten i maven og de sandwich jeg havde i tasken lokkede mig mere til at tage hjem :o)

   Hvor lyder det hyggeligt at du sad i solen og delte en kage med Teddy. Så var du nok hans yndlingsmoar, resten af dagen ! 🙂

   Rigtig god weekend til dig, Lone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere