4 In familien/ mig

Weekendgæster

Svigerforældrene, kom på besøg i går. De skal være her til i morgen. Årsagen er, udover at sige hej til os, at de skal i “Det Kongelige Teater” i aften. De fik et gavekort af os i julegave, og nu skal det bruges.

Indtil videre har vi hygget os. I går gav svigermor en middag, og jeg havde derfor booket bord på den lokale italiener. De havde dog lavet en masse om, så mine gravid-cravings (vitello tonnato og osso bucco), blev til noget andet, men stadig meget lækkert. En fiskeforret og en ordentlig stor bøf.

I dag startede vi dagen med en stor morgenmad. Jeg lavede en frugtsalat, kogte æg, lunede rundstykker og andet godt. Vi sad længe og osede over kaffen, og tog os sammen til dagens “strabadser”.

Svigermor skulle ind på Strøget med en pung der var gået i stykker, og derefter kunne vi jo lige ose lidt. Hun skyldte også Kjærsten en fødselsdagsgave, så han blev begavet med en lettere jakke til foråret. Skønt.

Solen skinnede, og det var en fornøjelse at gå ude med åben jakke. Nu tror jeg på at vi går mod varmere tider!
Spunken fik sig også et sommeroutfit og en fin bamse, af farmor, så nu blir’ han meget fin når vi skal til bryllup i Juli.

Jeg blev et par sko rigere, fik dejlige sprøde røde tulipipper og en masse dims til mit hår. I aften, når svigermek er i teatret, tror jeg at jeg skal ha’ mig et karbad og hårdulle og hygge.

Fortsat god lørdag 🙂

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Liselotte
  lørdag 2. april 2011 at 16:45

  – og fortsat rigtig god lørdag til dig – og god fornøjelse med selvforkælelsen 🙂

  • Reply
   Therese
   lørdag 2. april 2011 at 17:06

   Tusind tak, Liselotte 🙂

 • Reply
  Fisker & Fernández
  lørdag 2. april 2011 at 19:27

  Super lækre sko – jeg har selv haft dem før og sled dem praktisk talt op 🙂

  Hvad er der for noget hårdims du har fået fingrene i?

  • Reply
   Therese
   lørdag 2. april 2011 at 20:04

   Jeg er også helt vild med skoene, og er sikker på jeg kommer til at bo i dem hele sommeren 😉

   Hårdimsen er fra “Kevin Murphy”. Der er ikke parabener i, og det er rimelig økologisk og naturligt. Jeg fik det anbefalet af min søster, som sagde at det var helt fantastisk til os med tørt og krøllet hår 🙂

  Leave a Reply